Fashion blog & online fashion webshop 

Hoi! Welkom op mijn fashion blog en online fashion boetiek. Leuk dat je mijn website bezoekt. ♥ Your Fashion Avenue is ontstaan vanuit mijn passie en ervaring in de modebranche. Op YFA vind je wekelijks fashion post over dé nieuwste mode en beauty trends, toffe fashion events en alles over lifestyle! Outfits ter inspiratie, mode musthaves, fair fashion, tips over coole merken en styling advies. Daarnaast houden we je op de hoogte van make up & haar trends, tips over fijne crèmes en een healthy lifestyle. Je total look and feeling!

“Ik wil anderen inspireren”

Na het behalen van mijn bachelor Communicatie heb ik ervaring op gedaan in de fashion branche als accountmanager bij merken als Diesel en Fornarina. Om helemaal up-to-date te zijn van de laatste fashion ontwikkelingen bezocht ik regelmatig de nieuwste collectiepresentaties en modevakbeurzen in zowel binnen- als buitenland. Na mijn vakkennis in de praktijk te hebben gebracht als eigenaresse van een winkel, wil ik nu graag andere mensen inspireren middels YFA. Ik ben een echte trendwatcher, bezoek vakbeurzen, fashionblogs, steden en hotspots. Daar krijg ik enorm veel energie van. Daarnaast vind ik het heerlijk om uren over internet te surfen op zoek naar de nieuwste items en trends. Mijn vakkennis en communicatie achtergrond komen hierbij uitermate van pas. Zo maak ik elk project eigen en uniek.

Fashionaddict; duurde één dag maar 48 uur!

Het liefst zou ik dag & nacht bezig zijn met mijn fashionblog en online fashionboetiek. Ik ben altijd op zoek naar de hipste fashion items en toffe onderwerpen voor mijn blog. Ik vind het heerlijk om mooie momenten vast te leggen met m’n Iphone of Nikon. Als werkende moeder is dat natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Ik ben gek op mijn man en 2 zoontjes (bandietjes) Rocco & Senn en wil natuurlijk voldoende quality time met mijn gezin doorbrengen! Gelukkig weet ik daar een fijne balans in te vinden. Soms wens ik dat een dag 48 uur kon duren; meer tijd voor mijn gezin en fashion blog. Yes, ik ben een fashion addict en hopelijk een inspiratiebron voor alle werkende fashionable mama’s.

Stoere en stijlvolle kledingstijl

Mijn stijl is stoer, stijlvol, vrouwelijk met een edgy randje. Ik hou van luxe en kwaliteit: mooie stoffen, coole applicaties en hippe stijltjes. Sustainable fashion vind ik heel belangrijk.

Your Fashion Avenue in magazines en shows

2016 was een zeer succesvol jaar voor Your Fashion Avenue! Ik heb veel leuke samenwerkingen mogen doen voor toonaangevende merken, in een exclusieve influencers fashion show mogen meelopen en ik sta als beautyblogger in het magazine van John Beerens. Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken voor de fantastische samenwerkingen!

Samenwerkingen, suggesties & vragen zijn altijd welkom!

Bezoek YFA en laat je inspireren. Ben je enthousiast geef het dan graag door aan je netwerk. Heb je tips, vragen of anderszins, neem dan contact met mij op. We staan open voor goede suggesties en nieuwe ideeën. Denk je aan een mogelijke sponsoring of samenwerking dan sta ik hier voor open, mits deze natuurlijk toegevoegde waarde biedt voor mijn lezers en YFA. Voor meer informatie mail naar info@yourfashionavenue.nl

Liefs,
Chantal