Fashion, beauty & lifestyle blog

Welkom op fashion blog Your Fashion Avenue! Dit is een online fashion, beauty en lifestyle platform, ontstaan vanuit mijn passie en ervaring in de mode en marketing industrie. Op Your Fashion Avenue vind je inspirerende artikelen over dé nieuwste fashion/ beauty trends en lifestyle. Mooie looks, mode musthaves, fair fashion, on trend labels en handig styling advies. Tevens houden we je op de hoogte van make-up en haar trends, gezichts- en lichaamverzorging en een healthy lifestyle. Je total look and feeling!

“Ik wil anderen inspireren”

Na het behalen van mijn bachelor Communicatie heb ik ervaring op gedaan in de fashion branche als accountmanager bij merken als Diesel en Fornarina. Om helemaal up-to-date te zijn van de laatste fashion ontwikkelingen bezocht ik regelmatig de nieuwste collectiepresentaties en modevakbeurzen in zowel binnen- als buitenland. Daarna werkte ik als marketing manager voor diverse webwinkels. Met al deze ervaring wil ik graag andere mensen inspireren. Ik ben een echte trendwatcher, bezoek vakbeurzen, interessante blogs, steden en hotspots. Daar krijg ik enorm veel energie van. Daarnaast vind ik het heerlijk om uren over internet te surfen op zoek naar de nieuwste items en trends. Mijn vakkennis en marketing communicatie achtergrond komen hierbij uitermate van pas. Zo maak ik elk project eigen en uniek.

High fashion addict

Het liefst zou ik dag & nacht bezig zijn met mijn fashionblog. Ik ben altijd op zoek naar mooie, vernieuwende fashion items en toffe onderwerpen voor mijn blog. Ik vind het heerlijk om mooie momenten vast te leggen met m’n Iphone of Nikon. Als werkende moeder is dat soms even zoeken naar tijd. Ik ben gek op mijn man en 2 zoontjes Rocco & Senn. Natuurlijk wil ik voldoende quality time met mijn gezin doorbrengen, gelukkig weet ik daar een fijne balans in te vinden. Soms wens ik dat een dag 48 uur kon duren; meer tijd voor mijn gezin en werk. Yes, ik ben een fashion addict en hopelijk een inspiratiebron voor alle werkende fashionable mama’s.

Stoere en stijlvolle kledingstijl

Mijn stijl is stoer, stijlvol en vrouwelijk. Ik hou van luxe en kwaliteit: mooie stoffen, coole applicaties en vernieuwende mode. Sustainable fashion vind ik heel belangrijk.

Your Fashion Avenue in magazines en shows

In de afgelopen jaren heb ik al veel leuke samenwerkingen gedaan met toonaangevende merken, in een exclusieve influencers fashion show mogen meelopen, als beautyblogger in het magazine van John Beerens gestaan en interessante events bijgewoond. Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken!

Samenwerkingen, suggesties & vragen zijn altijd welkom!

Bezoek Your Fashion Avenue en laat je inspireren. Ben je enthousiast geef het dan graag door aan je netwerk. Heb je tips, vragen of anderszins, neem dan contact met mij op. We staan open voor goede suggesties en nieuwe ideeën. Denk je aan een mogelijke sponsoring of samenwerking dan sta ik hier voor open, mits deze natuurlijk toegevoegde waarde biedt voor mijn lezers en Your Fashion Avenue. Voor meer informatie mail naar info@yourfashionavenue.nl.

Liefs,
Chantal