Beauty behandeling !QMS puur genieten!

1012 Views 0 Comment
beauty behandeling

Afgelopen woensdag ben ik uitgenodigd door skin therapist Maartje Boonen van Beleza Pura om kennis te maken met haar beauty behandeling van !QMS. Hiervoor gebruikt ze de gezichtsbehandeling ‘Meet & Treat’. Puur genieten als workaholic (beauty & fashion blogger) en mama! Met deze unieke én gepatenteerde treatment van !QMS weet schoonheidsspecialiste Maartje Boonen het gemiste collageen weer terug in de huid te brengen. Zo zorgt ze voor maximale hydratatie van mijn huidje, vermindering van fijne rimpeltjes en een prachtige skinglow. Ik ben helemaal herboren als ik de behandelstoel uitstap!

Diepte rbeauty behandelingeiniging en peeling met fruitzuur

Maartje begint met een diepe reiniging van mijn huid met !QMS Deep Cleansing, dit is een zachte reinigingsmelk voor zowel ogen als gezicht. Deze luxe gezichtsmilk bereid je huid voor op directe absorptie van de werkstoffen. Daarna gaat ze verder met de vernieuwde fruitzuur peeling. Je voelt het fruitzuur haar werk doen door een zachte prikkeling, dit geeft me een goed gevoel. Deze grondige, gepatenteerde peeling heeft meteen effect zonder de huid te verdunnen.

Wonderlijke collagenen..

Yes! Het is zover Maartje gaat de algen modellage aanbrengen met hieronder het wonderlijke collageen. Het is een dikke, koude massa die ze direct op mijn huid en ogen aanbrengt. Dit kan geen kwaad voor je wimpers en loopt niet in je ogen. Het is een heerlijk gevoel en ik kom helemaal tot rust. Deze dikke pasta veranderd in een aanbeauty_behandelingtal minuten tot een vast masker en hierdoor wordt de vochtbalans optimaal hersteld zodat het collageen zich goed kan binden. In tegenstelling tot andere merken die zorgen voor “stimulering van de aanmaak van collageen” vult QMS juist het collageen aan in onze huid. Waardoor hydratatie effectiever is, je huid voller wordt en steviger aan gaat voelen. Ik ervaar het als ultieme ontspanning én direct resultaat in één!

Prachtigbeauty-behandeling-belezapurae skinglow

Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor ontstaat er vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. Door collageen te gebruiken geef je het tekort aan collageen terug. Collageen verbetert de volledige huidstructuur, vermindert rimpels zowel in de breedte als in de diepte en zorgt voor een vertraagde huidveroudering. De huid wordt voller, mooier, jonger en krijgt een prachtige skinglow.

Beauty bbeauty behandelingehandeling met zuurstof explosie!

Hierna is de volgende weldaad aan de beurt. Zuurstof! Aangenaam blaast Maartje met een speciaal apparaatje 97,4% zuivere, koele zuurstof over mijn gezicht heen. Een apart en lekker gevoel, als een frisse, zeewind die over je gezicht strijkt. Door de combinatie van zuurstof en collageen wordt de huid gelift en steviger.

Stralend huidje zonder foundation

Ten slotte brengt Maartje de  fijne Sport Active Cream op. Ik ben meteen verslaafd! Het is een rijke, volle gezichtscrème met een SPF15 factor. Deze licht getinte dagcreme kleurt direct naar de tint van je huid. Ideaal als je er ook zonder foundation verzorgd uit wil zien met een stralend huidje. Je hebt immers niet altijd zin om foundation te dragen. Na afloop krijg ik van Maartje de !QMS Deep Cleansing € 43 en Sport Active Cream € 77 mee naar huis. Zo kan ik mijn huid optimaal blijven behandelen en goed voeden met de volle, rijke crème. Nu helemaal zen naar huis en genieten van het mooie resultaat.

beauty-behandeling

Maartje Boonen – skin therapist

Leuk weetje! Sterren als Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Vivian Reijs en Jorinde Mol zijn ook fan van !QMS en maken gebruiken van de diverse producten en behandelingen.

Winactie… Check snel de winactie van de luxe !QMS Sport Active Cream € 77 en lace body € 45,- op de FB pagina van Your Fashion Avenue!

Na afloop van deze fantastische beauty behandeling straalt mijn huid en heeft een prachtige glow. Dank je Maartje ♥ voor je expertise en de heerlijke behandeling! Ontdek ook zelf de ‘Meat and Treat’ € 35,- en andere !QMS behandelingen bij Beleza Pura

0 Comments

Leave a Comment