SEPAI beauty routine!

372787 Views 9 Comments
beauty routine

Een maand geleden schreef ik het artikel ‘Detox facial treatment bij Beautysalon Jolique‘ en ontdekte ik de zuivere en eerlijke producten van Sepai. Daarnaast kreeg ik een heerlijk, luxe productpakket van Sepai  mee naar huis voor mijn dagelijkse beauty routine. Dit om mijn prachtige glow te behouden én mijn huid in top conditie te krijgen! Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten na één maand?

Sepai werkt als ‘personal trainer’

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje. Het brengt huidverzorging naar een hogere dimensie en gebruikt natuurlijke ingrediënten en technologische innovatieve werkstoffen. Hierdoor worden niet enkel de symptomen, maar ook onderliggende oorzaken van huidveroudering aangepakt. Sepai huidverzorging is als een ‘personal trainer’ voor de huid en ideaal voor je dagelijkse beauty routine. Huidcellen worden gestimuleerd tot optimale prestatie. Echt een aanrader!

beauty routineDe RMI5 formule van Sepai

Sepai maakt gebruik van RMI5. Dit is een unieke 360 graden formule met 5 pijlers die alle veroorzakers van rimpels aanpakken. Ideaal voor mijn fijne lijntjes!

Recovery: herstelt het optimaal functioneren van de huid. Laat je huidcellen weer werken alsof het jonge cellen zijn. Pakt de zichtbare huidverouderingseffecten aan zoals anti-rimpel, anti-stress effect, herstructureren en op lange termijn huidverbetering.

Molecular: verlengt de levensduur van cellen en bevorderd zelf herstellend vermogen. De klok wordt als het ware teruggedraaid. Hierdoor geeft het cellen nieuwe energie, stimuleert proteïne productie, versterkt het afweermechanisme en helpt de huid zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Intelligent: het is een herstellend en preventief verzorgingssysteem dat zorgt voor behoud van optimale conditie van je huid.

Beauty routine

De basis van een goede huidverzorging begint met de reiniging en zou moeten behoren tot de dagelijkse beauty routine van iedereen. Ik doe dit elke ochtend en avond en sla dit ritueel persoonlijk nooit over! Hierdoor wordt namelijk de ontwikkeling van nieuwe huidcellen gestimuleerd en de effecten van NIET reinigen zijn niet al te best. (Lees hierover meer in mijn artikel ‘Wat gebeurt er met je huid als je reinigen vergeet?!‘)

Het perfecte gezichtsreinigingsritueel:

 1. NO MORE MAKE UP € 67

Begin elke avond allereerst met No more make-up. Dit is een tweefasen emulsie voor ogbeauty routineen en gezicht. ‘s Morgens kun je deze stap overslaan, of je moet het fijn vinden om er tijdens de nacht er bij te liggen als een femme fatale. 😉 In geval van ‘brand handig’, zie je er altijd fancy uit in geval van nood! Deze rijke emulsie bevat arganolie, squalaan en allantoïne. Je bevochtigd hiervoor de speciale Sepai cotton towels. Deze hygiënische katoenen kussentjes, zijn ideaal voor het verwijderen van make-up removers en reinigingsmiddelen. Deze Sepai cotton towels worden opgerold in de vorm van een tablet. € 18 Heel handig en apart! Zo nemen ze weinig ruimte in en hierdoor zijn ze ook ideaal voor op reis.

 1. CLEANSE+ € 82beauty routine

Daarna gebruik je de zuiverende reinigingsbalsem in een olieachtige gel die op zachte wijze onzuiverheden en alle soorten make-up verwijderd. Masseer Cleanse+ in en verwijder, goed nareinigen met water.

 1. BALANCING € 67

beauty-routine-sepai-balancingTen slotte sluit je af met een toner zonder alcohol. Dit brengt je huid in balans en het werkt afvoerend op basis van rozenwater, kamille en toverhazelaar extract. Breng deze balancing toner aan na het reinigen door middel van wattenschijfjes. Alle producten van Sepai hebben een verrukkelijke natuurlijk geur. Niks kuntsmatigs, maar echt PUUR!

Sepai maakt geen gebruik van ingrediënten die geen daadwerkelijke voordelen bieden voor de huid zoals van olie afgeleide stoffen en oplosmiddelen, parabenen of agressieve emulgatoren. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met maar liefst 99% werkzame stoffen!

Custom made; tune it!

Met Sepai creëer je jouw eigen custommade, persoonlijke huidverzorging! Elke huid heeft immers verschillende behoeftes. Je kiest het gewenste basisproduct en hieraan voeg je maximaal 3 extracten toe die het beste aan jouw persoonlijke wensen voldoen. De volledige inhoud van een spuitje leeg je in de crème of serum. Op basis van mijn huidanalyse tijdens de Detox Facial behandeling heeft Angelique gekozen om V6.9 aan het Invisibile light serum en aan de Paparazzi Light Moisturiser toe te voegen. Ze adviseert om elke ochtend en avond na het reinigen eerst het heerlijke serum aan te brengen voor extra hydratatie én een mooie teint en daarna af te sluiten met de Paparazzi Light Moisturiser.

Invisibile light serum

Het Invisibile light serum € 72  is een hydraterend en regenererend serum met soft-focus effect. Het serum zit boordevol actieven die de huid teint verbeteren. Het zacht focus effect en de lichte reflectoren verzachten fijne lijntjes en onvolkomenheden. Ideaal voor mijn huidje!

Paparazzi Light Moisturiser

Daarna breng ik elke dag de lichte, voedende antioxidant crème € 72, met beschermende cel herstellende moisturiser met lichtreflecterende pigmenten aan. Gebruik de Paparazzi Light Moisturiser puur of combineer het met 1 tot en met 3 TUNE extracten voor je gezicht.

Sepai Extracten

beauty routineOm bovenstaande producten perfect op mijn huidcondititie aan te passen is het volgende extract toegevoegd:

V6.9 Volumise 

De Tune It Volumise maakt het silhouet mooier en gezichtscontouren voller door lokaal hydratatie en volume te geven. Maakt de huid compact en herdefinieert het volume in het gezicht. (Wangen, lippen, kin schaduwen) Je hebt nog veel meer extracten en er wordt per huidtype en huidconditie bekeken welke extracten het meest effectief zijn en aansluiten bij je persoonlijke wensen.

Resultaten na één maand!beauty routine

Na de Detox facial treatment van vorige maand was ik helemaal lyrisch en blij verrast door het prachtige effect op mijn huid. Nu een maand later is dit gevoel alleen maar versterkt en geniet ik nog steeds van die prachtige glow! De volgende dagen na de beauty behandeling voelde mijn huid in eerste instantie wat schilferig aan, doordat alle dode huidcellen waren verwijderd. Maarrr er kwam een stralende, zachte huid te voorschijn! Mijn huid is nog steeds heerlijk gehydrateerd, zichtbaar gladder en de fijne lijntjes zijn iets vervaagd.

Conclusie? Het is voor mij een hele nieuwe manier van verzorging. Voorheen koos ik vollere creme’s, maar ik ben verkocht door de effecten van Sepai en blijf er graag gebruik van maken!

Wil je meer artikelen over de dagelijkse beauty routine, beauty facts en hacks, make-up trends en meer ontdekken? Lees dan snel verder op mijn beauty blog!

9 Comments
 • Ellen

  Beantwoorden

  Het lijken me fijne producten die echt wat doen voor je huid! Dat merk ga ik ook eens uitproberen. 🙂 Handig artikel!

 • Sarah

  Beantwoorden

  wow klinkt zeker waardig om een keer uit te proberen!

 • Dhini

  Beantwoorden

  Het lijkt mij fijn merk. Leuk om nieuw merk uit te proberen

 • nicole orriens

  Beantwoorden

  Fijn dat je tevreden bent. Het lijkt me nog een hele klus!

 • Hip on Trip

  Beantwoorden

  Wat een mooie productlijn! Lijken me heerlijk voor de huid.

 • Bianca Schrijft

  Beantwoorden

  Klinkt als een fijne lijn. Niet aan mijn besteed, maar ik zorg dan ook erg slecht voor mijn huid. Als ik de prijzen zie, dan schrik ik me dood.

 • alexa

  Beantwoorden

  Klinkt heel erg goed maar vind het wel heel duur. Zijn ook andere merken die dit resultaat geven voor een andere prijs..

 • Anneke

  Beantwoorden

  Klinkt als een heerlijk beauty ritueel! Ik ben nieuwsgierig geworden naar Sepai! 🙂

 • Elke

  Beantwoorden

  De producten klinken echt onwijs fijn, ben benieuwd!

Leave a Comment