Wow! Check de briliante Geneo+ behandeling bij Beautysalon Jolique

5301 Views 8 Comments
Beautysalon Jolique

Vorige week maandag mocht ik genieten van een heerlijke Geneo+ beautybehandeling bij Beautysalon Jolique: een 3-in-1 Super Facial! Deze Geneo+ behandeling is een alternatief voor zuurstoftherapie, microdermebrasie en fruitzuurpeeling in één schoonheidsbehandeling. Lees alles over mijn ervaringen en het gezellige gesprek met de eigenaresse Angelique. Winnaar van de Beste Schoonheidsspecialiste Zuid-Nederland 2017, winnaar landelijke publieksprijs 2017 Beauty Awards en al drie keer op RTL4 geweest!

Beautysalon JoliquePrachtige producten!

Als ik beautysalon Jolique binnenloop word ik hartelijk verwelkomt door de eigenaresse Angelique. Een warme en hartelijke persoonlijkheid! Ze geeft me een rondleiding door de salon en daarna hebben we lekker even gekletst. Angelique vertelt dat ze haar producten heel secuur uitkiest. Elk merk heeft zijn unieke eigenschappen, waardoor de merken elkaar in hun werking kunnen aanvullen. Omdat elk merk zo uniek is kan beautysalon Jolique voor elke huid iets adviseren en een huid helpen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Door al haar ervaringen vallen hierdoor merken af. Volgend jaar bestaat de salon al 10 jaar en is uitgegroeid naar 3 teamleden en de eigenaresse.

beautysalon joliqueIntake gesprek Beautysalon Jolique

Bij nieuwe klanten voert ze altijd eerst een intake gesprek en daarna kiest ze de betreffende behandeling die het beste past. Angelique vertelt dat je moet blijven werken aan je huid. Net zoals je naar de sportschool gaat voor je lijf moet je ook aan je huidcellen blijven werken om ze jong en fris te houden. Mij adviseert ze Geneo+ 3-in-1 Super Facial. Het is een alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling, fruitzuurpeeling en anti-aging verzorging in één. Perfect passend bij mijn huidje en ideaal tegen fijne lijntjes.

Beautysalon JoliqueGeneo+ 3-in-1 Super Facial

Angelique begint met het reinigen van mijn huid. Dit vindt plaats in drie stappen: scrubben – insluizen en zuurstof. Zo wordt je tot diep in de huid gereinigd. Niet alleen de bovenste huid laag, maar ook ondergelegen huidlagen worden gereinigd. Ik voel het reinigen werken. Het geeft een licht prikkend en tintelend gevoel. Absoluut niet vervelend! Je merkt meteen dat de peeling werkt. OxyGeneo is geïnspireerd op de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen. Deze staan bekend om werking: verhoging van de zuurstofvoorziening van de huid. OxeGeneo imiteert dit en faciliteert hiermee optimale opname van CO2 belletjes en actieve ingrediënten uit de Pollegen formule.

Beautysalon JoliqueHet resultaat!

Resultaat? Huidverbetering! Na mijn allereerste Geneo+ ben ik razend enthousiast! Deze behandeling exfolieert de huid (het afstoten van dode huidcellen), bevorderd de natuurlijke zuurstofvoorziening en geeft de huid revitaliserende stoffen. Met deze behandeling heb je al binnen 15 minuten resultaat en ik ga happy met een stralend huidje de deur uit. Mijn huid oogt gezonder, egaal en ik heb minder zichtbare fijne lijntjes. Door de CO2 belletjes die op de huid uit elkaar spatten wordt de bloedsomloop gestimuleerd en mijn huid ontgift. Ookwel CO2 therapie genaamd. Tevens wordt de huidtextuur verbeterd, pigmentvlekken gereduceerd en je krijgt een mooie look en feel van de huid. Bij deze behandeling maakt Angelique gebruik van single-use producten. Wel zo hygiënisch.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Deze behandeling bedraagt € 59,50 en je kunt deze makkelijk middels de website van beautysalon-jolique.nl boeken.

Wil je meer over fijne beauty producten, beauty hacks, reviews, beauty behandelingen en beauty trends lezen? Klik dan snel verder naar mijn beauty blog!

 

8 Comments
 • Maaike

  Beantwoorden

  Klinkt fijn zeg, moet dat ook maar eens een keer gaan doen. Altijd goed om je huid extra aandacht te geven!

 • Mylou

  Beantwoorden

  Nog nooit van gehoord, maar klinkt goed!

 • Jolanda

  Beantwoorden

  Klinkt heel goed. Angelique is ook echt een topper!!

 • nicole orriens

  Beantwoorden

  De prijs valt me niet tegen! Wat bijzonder dat je ook helemaal een intake krijgt. Dat klinkt heel persoonlijk en professioneel.

 • Beau Bewust

  Beantwoorden

  Hier had ik nog nooit van gehoord maar het klinkt heel goed. De prijs valt me ook mee!

 • Girls-Things

  Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk.
  Klinkt heel vriendelijk en fijn daar .

 • Corinne

  Beantwoorden

  O, lijkt me heerlijk! Vind de prijs ook nog wel meevallen, gezien wat je er voor krijgt. Zou mijn huid ook wel kunnen gebruiken.

 • marjolein

  Beantwoorden

  Morgen ga ik na lange tijd weer in de stoel zitten voor een gezichtsbehandeling . Ik denk niet dat ze dit aanbieden, maar het klinkt supersonisch .Zeker een top idee om te proberen.

Leave a Comment