cellulite treatment: hoe voorkom je cellulitis

898 Views 0 Comment
cellulite

De zomer is begonnen en dat betekent lekker zonnig weer, warme vakanties en je benen bloot. Vandaag fijne tips hoe je dat sinaasappel huidje laat verdwijnen. Ahhhh hellup..!! En je er waanzinnig mooie benen voor terug krijgt. De oplossing? Een cellulite treatment en working outs! 

Wat is cellulite?

Maar liefst 80% van de vrouwen heeft last van cellulite. Dit is de boosdoener die hobbels, bobbels en deukjes op je heupen, bovenbenen en billen veroorzaakt. De hormonale balans van vrouwen zorgt ervoor dat vetreserves worden aangemaakt. Deze vetophopingen zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt verstoord en leidt er tot dat de huid plaatselijk naar buiten wordt geduwd en het bindweefsel de huid weer omlaag trekt. Dit veroorzaakt de kuiltjes en bobbeltjes.

Oorzaken cellulite

Hormonen zijn de grootste boosdoeners. Andere oorzaken zijn: erfelijkheid, huid dikte, geslacht, leeftijd en de verdeling van het lichaamsvet. Maar ook stagnering van de bloed- en lymfecirculatie, hierdoor ontstaan vochtophopingen. Verstopte vetcellen die samenklonteren, verklevingen van de huidlagen en verslapping van de huid. Daarnaast is slecht slapen en stress is ook één van de oorzaken. Indien de stress langere tijd aanhoud verstoort dit het verwerken van vetten.

Hoe behandel en voorkom je cellulite?

Onthoud ten eerste dat cellulite over het algemeen moeilijk te verminderen is, maar gelukkig is het te behandelen! Er zijn verschillende behandel technieken mogelijk. Denk hierbij aan de schoonheidsspecialiste, masseur en/of fysiotherapeut. Laat je door hun goed informeren over de behandeltechnieken. Of ga lekker naar de sportschool voor een goede combinatie tussen krachttraining en cardio training. Bewegen is goed voor je bloedsomloop en verminderd vetophopingen. Heb je minder tijd dan kun je ook kiezen voor een snelle en effectieve manier. Begin met de probleemgebieden goed in te smeren met Cellulitex.

celluliteVoordelen van Cellulitex

Met de heerlijke crème Cellulitex van Beaumetics € 94 versterk je het bindweefsel én de collageen structuur op de probleemgebieden: heupen, billen en bovenbenen. Door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en dankzij huidversteviging met Cellulitex resulteert dit in een gladdere huid en het verminderd de cellulite. Nadat ik de crème lekker masserend insmeer trek hij snel in en voelt niet vet na. Hij heeft een fijne touch & feel. Na 12 dagen zie je de eerste verbetering; de huid is steviger en zichtbaar gladder. Na 12 weken is de cellulite verbeterd met ten minste 1 niveau of meer! Je krijgt op deze crème bij aankoop van een 3 maanden kuur en dagelijkse toepassing van de crème zelfs geld-terug garantie.

Ontdek meer handig beauty advies, nieuws en de allerlaatste beauty trends in mijn beauty blog

 

0 Comments

Leave a Comment