Detox facial treatment bij beautysalon Jolique!

11243 Views 11 Comments
beautysalon

Na een heerlijke vakantie mocht ik plaatsnemen in de behandelstoel bij Angelique van Beautysalon Jolique. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse met behulp van de speciale Observ520 camera en bijhorende foto’s van mijn huid kreeg ik een interessant advies. Op basis hiervan hebben we gekozen voor de Detox treatment for Skin van het high end merk Sepai. Deze diep reinigende behandeling verminderd afvalstoffen en vervangt deze met een luxe mix van mineralen en voedingsstoffen, zo krijgt mijn huid een frisse en zuivere uitstraling. 

Huidanalyse

beautysalonWe beginnen vandaag met een professionele huidanalyse. Iedereen heeft een andere huid en om de juiste behandeling voor jouw huid vast te kunnen vaststellen wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse gemaakt. Om de huid dieper te bekijken maakt beauty Salon gebruik van het uitgebreide huidanalyse apparaat Observ520. Je ontdekt aspecten van je huid die je normaal niet met het bloge oog ziet! Hierbij wordt gekeken met:

 • Daglicht modus
 • True UV-licht modus (Afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade)

Aan mijn huid is te zien dat er redelijk wat pigmentatie aanwezig is. Een goede zonnebescherming is van groot belang. Persoonlijk hecht ik hier ook veel waarde aan. Ik gebruik altijd een beschermende gezichtsspray van factor 50 over mijn make-up! Een aanrader voor iedereen om huidveroudering en huidproblemen door UV-straling te voorkomen.

 • beautysalonGesimuleerde Wood’s modus (Welk huidtype? Droge huid, dunne kwetsbare huid, vette huid enz.) Mijn huidtype; een normale tot droge huid.
 • Parallel-gepolariseerde modus (Mate van talgproductie, poriën, fijne lijntjes) Ik heb een lage talgproductie, zeer fijne poriën en wat fijne lijntjes.
 • Cross-geprolariseerde modus (Vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea) Er is amper couperose vastgesteld, alleen heel lichtjes op mijn neus.
 • Gelaatsteint modus (Gelaatstint) Mijn gelaatsteint is licht getint.

Op basis van deze bevindingen adviseert Angelique mij de Detox Treatment for Skin van Sepai.

beautysalon

Detox Treatment for Skin

beautysalonDe Detox treatment is een diep reinigende behandeling die afvalstoffen verminderd! Daarnaast worden onzuiverheden verwijderd en verstopte poriën gereinigd. Deze worden vervangen door een cocktail van Sepai voedingsstoffen en mineralen. Hierdoor krijgt je huid een flinke boost en kun je genieten van een prachtige, zuivere en frisse uitstraling. Sepai is een compleet nieuw beauty concept uit Spanje. De oprichtster Paola vond dat er te veel stoffen in huidverzorgingsproducten zitten die geen toegevoegde waarde aan de huid geven. Daar is ze onderscheidend in en laat alle vulstoffen en emulgatoren weg. Enkel actieve werkstoffen zijn goed genoeg.

beautysalonGeneo+ Ultrasound

Angelique begint met een grondige reiniging van mijn gezicht met de speciale Sepai cotton towel. Deze is heerlijk warm en voelt weldadig aan op mijn huid. Door middel van drie grondige reinigingsstappen is mijn gezicht perfect gereinigd en klaar voor de rest van de behandeling. Als vervolg wordt er gebruik gemaakt van een 2 stappen dieptereining met twee verschillende soorten peeling. Om mijn huid het beste te geven maakt Angelique een cocktail van werkstoffen voor mij klaar welke ingewerkt gaan worden met het Geneo + Ultrasound platform. Hierdoor ontgift en verjeugd mijn huid terwijl de opname van essentiële ingrediënten wordt gemaximaliseerd. Dit wordt gerealiseerd door de fijne geluidstrillingen,  dit voelt heerlijk ontspannen. Je voelt dat je huid aan het werk gaat door een lichte prikkeling.  Dit voelt absoluut niet vervelend en bevestigd de werking van de hoge werkstoffen van Sepai. Hierna volgt een heerlijk massage met een speciale Sepai kaars, vol met rijke en voedende stoffen voor mijn huid.

Custumized masker

Als afsluiting maakt Angelique een Costumized masker voor mij met wederom een cocktail aan werkstoffen welke mijn huid nu nodig heeft. Ze doopt een soort van tabletvorm masker (Bekijk dit tablet in foto bovenaan het artikel!) van katoen in deze cocktail en hieruit ontvouwt zich van een masker vorm welke ze aanbrengt op mijn huid. Tijdens het inwerken van mijn costumized masker masseert Angelique mijn armen in met een rijke body olie welke mijn huid voedt en ook het huid DNA van mijn lichaam herstelt! Wauw, wat een beleving!

beautysalonPrachtige glow!

Na de behandeling van beautysalon Jolique heeft mijn huid een stralende glow! (Zie de foto bovenaan artikel, NO make-up) Mijn huid is zichtbaar gladder, is goed gehydrateerd en voelt zo zacht als een babyhuidje. Door de rijke cocktail van Sepai voedingsstoffen en mineralen is mijn huid heerlijk gevoed.

NEW! Sepai bij beautysalon Jolique

Tijdens de Detox Facial Treatment gebruikt Angelique de zuivere én eerlijke producten van Sepai. Daarnaast kreeg ik een heerlijk verzorgend productpakket van Sepai mee naar huis om mijn huid in top conditie te krijgen en de prachtige glow te behouden!

Op deze foto hiernaast zie je het resultaat één week NA de Detox treatment for skin. Gedurende deze week heb ik thuis tweemaal daags Sepai gezichtsverzorging (reiniging, een serum en gezichtscréme) gebruikt! Happy face with glow! Lees binnenkort mijn review over al deze Sepai producten…

Wil je meer beauty facts en hacks lezen? Of ben je juist geinteresseerd in de laatste beauty trends of reviews zoals deze van beautysalon Jolique? Lees dan lekker verder op mijn beautyblog! Lfs, Chantal

beautysalon

 

11 Comments
 • Lodi

  Beantwoorden

  Het lijkt me heel fijn wanneer je huid zo onder de loep wordt genomen en de behandeling dus echt op jouw huid wordt afgestemd.

 • Edmee

  Beantwoorden

  Heerlijke treatment lijkt mij dit!

 • Eva

  Beantwoorden

  Interessant! Ik (als beauty-leek zijnde ?) had er nooit stil gestaan bij hoe veel informatie uit een huidanalyse kan komen. De behandeling lijkt me zeker de moeite waard!

 • Lorenzo

  Beantwoorden

  Ik zelf zal niet snel zo een treatment ondergaan, maar het klinkt wel als iets wat mijn verloofde heel erg zou waarderen 😉

 • Rinette

  Beantwoorden

  Ik wist niet dat je huid op zoveel verschillende punten geanalyseerd kon worden en dat er zoveel verschillen tussen mensen zijn. Daar heb ik nooit bij stil gestaan.

 • Bianca

  Beantwoorden

  Dat lijkt me echt eens fijn om te doen zo na de zomer en je huid ziet er achteraf echt goed uit zeg!

 • Boris Barish

  Beantwoorden

  Nooit gedacht dat ik benieuwd zou zijn naar mijn huidtype, maar mijn nieuwsgierigheid is nu wel gewekt. Interessant om te lezen 🙂

 • nicole orriens

  Beantwoorden

  Zo’n detox lijkt me echt een feestje voor de huid. Klinkt supergoed!

 • Cynthia

  Beantwoorden

  Wat gaaf zo’n huidanalyse. En het klinkt echt geweldig om eens te doen. Mijn portemonnee zou er niet zo blij mee zijn, maar mijn huid zeker wel!

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Wat gaaf dat je dit kon laten doen! Ben nu stiekem ook wel nieuwsgierig hoe mijn huid ervoor staat!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Wauw!! Lijkt me echt een heerlijke behandeling met interessant resultaat. Ideaal met die huidanalyse, weet je zeker dat je de juiste treatment krijgt!

Leave a Comment