Een perfect figuur met de juiste bikini!

2266 Views 0 Comment
Welke bikini past bij mij?

Met dit warme zomerweer wil je nog maar één ding: lekker in ’t zwembad en er nooit meer uit komen of aan de zee liggen met een koel zeebriesje. Maar dan heb je wel een coole bikini nodig die voor een perfect figuur zorgt! Het zoeken naar de perfecte bikini is niet de makkelijkste zoektocht.. Welke bikini past het beste bij mijn figuur, welke kleur past bij mijn huidskleur en welke bikini showt mijn figuur op mijn best? Niemand wordt heel blij van lovehandles die boven je bikinibroekje uitkomen, een te grote cupmaat om je borsten groter te laten lijken en een te klein bikini broekje doet ook niet veel goeds. Lees hier alle tips & tricks!!

Welke bikini past het beste bij mijn figuur?

Ben jij gezegend met grote borsten dan heb je wel de nodige ondersteuning nodig. Kies voor een beugelbikini of halterbikini. Een triangeltopje kun je beter laten schieten, aangezien deze stof te weinig body heeft en je borsten gaan hangen. Goede kwaliteit stof is een must! Hierdoor zijn deze bikini’s meestal minder fijn voor je portemonnee, maar een goede investering voor je figuur want hij sluit perfect aan op jouw lichaam.

Een bikinibroekje met touwtjes is ideaal voor de brede heupen: hierdoor lijken ze slanker!
Vermijd broekjes met te veel stof, des te meer zullen je heupen opvallen. Draag juist een opvallende bikini-top om de aandacht te trekken.

Voor de dames die wat minder bedeeld zijn in hun cupmaat zijn bikini’s met push-up pads een mooie oplossing. Hierdoor lijken je borsten heel subtiel net wat voller. Maar maak het niet te extreem, want dan komt het niet meer realistisch over. Of kies een bikini met drukke print of rushes!

De brazilian butt is helemaal in! Maar als je billen steeds uit je bikinibroekje tevoorschijn komen word je misschien iets minder happy. Kies bijv. voor een hipster of shortje. Of koop een hippe pareo die met je bikini matched.

Hip badpak kopen in plaats van een bikini?

Wil je jouw buikje niet te veel laten opvallen koop dan een badpak. Er zijn heel veel hippe badpakken verkrijgbaar en dit laat jouw figuur perfect uitkomen. Of ga voor de tankini, dan heb je een bikini maar is je buikje toch bedekt.

Heb je minder vrouwelijke vormen? Kies dan een bikinibroekje met pijpjes hierdoor lijk je voller. Of een monokini (combi tussen badpak en bikini) zodat de aandacht naar het midden van je buik wordt getrokken ipv heupen en borsten.

Welke kleur bikini past bij mij?

Ook de kleur is van belang! Heeft je huid de hele winter geen zon gezien vermijd dan een witte of zwarte bikini. Ook een gele bikini kun je beter skippen. Ga liever voor zachte tinten zoals licht roze of mint. Heb je wel al een lekker kleurtje dan staan zwart en wit juist wel heel goed.

(Bron foto: PilyQ)

Lees de laatste fashion trends en het laatste hot fashion en beauty nieuws op mijn Fashionblog Your Fashion Avenue. Neem ook eens een kijkje in mijn fashion shop!

0 Comments

Leave a Comment