Hoe lijk je bruiner? Lees de briljante hacks!

7766 Views 9 Comments
hoe lijk je bruiner


Summer; Hair gets lighter. Skin gets darker. Echter is het niet voor iedereen gemakkelijk om dat mooie zongebruinde kleurtje te krijgen. Maaaaarrrr dit is dé oplossing door een aantal geniale en gemakkelijk beauty hacks! Ontdek in dit artikel: ‘Hoe lijk je bruiner?’

Met de juiste kleuren lijk je bruiner!Hoe lijk je bruiner

Een geniale en gemakkelijke truc om snel bruiner te lijken is het dragen van de juiste kleuren! Je bepaalt jouw juiste kleuren door naar de ondertoon van de huid te kijken.

 • Huid met koele ondertoon

Staan zilveren sieraden jouw mooier dan gouden items? Dan heb je een huid met koele ondertoon! Kleuren waardoor jij bruiner lijkt zijn blauw, rood, fuchsia, dieproze, koraaltinten en paars.

 • Huid met warme ondertoon

hoe lijk je bruinerPassen goudkleurige sieraden beter bij jouw huidskleur dan heb je een warme ondertoon. Kies voor kleuren als perzik, zalmroze, okergeel, armygreen en turquoise. Zo oog je meteen stukken bruiner, zonder er maar iets voor te doen! Yess!

Kleuren bepalen op basis van huidtype!

hoe lijk je bruinerDaarnaast kun je ook nog kijken naar je huidtype en op basis hiervan jouw mooiste kleuren bepalen!

 • Bleke huid

Heb je een bleke huid skip dan wit, nude of geel. Deze kleuren geven een bleke huid geen contrast en hierdoor krijg je een fletse uitstraling. Zwart en té felle kleuren kun je ook beter vermijden, want hierdhoe lijk je bruineroor lijk je witter.

 • Getinte huid

Ben je al lekker bruin? Draag dan juist witte en felgekleurde fashion items, dit accentueert je zomerkleurtje! Eigenlijk kun je alles dragen met een gebronsde huid! Lucky you!

Hoe lijk je bruiner? Zonnen niet altijd oplossing

Voor de vrouwen mhoe lijk je bruineret een licht donkere, donker en zeer donkere huid helpt een paar keer zonnebaden meteen! Let hierbij wel op dat de zon erg schadelijk kan zijn! Gebruik ALTIJD een zonnebrandcrème met hoge factor. Met factor 30 is je huid tegen 97 procent beschermd tegen de zonnestralen. Yass ook de zonnebank is een boosdoener waar je huidkanker van kan krijgen. Dit is allemaal uit wetenschappelijk onderzoek gebleken! Meiden met een bleke huid dienen extra voorzichtig te zijn, want ze kunnen snel verbranden (ook onder de zonnebank). B0vendien worden ze niet snel bruin. Al is het natuurlijk wel heerlijk om te zonnen met mooi weer, maar denk aan de zonnebrandcrème met juiste factor en zon niet te lang!

TanniHoe lijk je bruiner?ng

Heb je niet de juiste kleuren voorhanden en duurt het TE lang voor je dat zomerse kleurtje eindelijk hebt? Dan is tanning ook nog een goede oplossing! Je kunt hiervoor naar een professionele zonnestudio gaan en een spray tan nemen. Of gebruik zelf een zelfbruiner en smeren maar! Let hierbij wel goed op voor strepen, want je wil niet gevlekt door het leven. 😉 Scrub van te voren je huid voor het mooiste resultaat!

Wil je meer handige beauty hacks lezen, zoals hoe lijk je bruiner, kijk dan snel verder in mijn beauty blog! Of lees meer achtergrond informatie over welke kleuren het mooist bij jou passen in het artikel ‘Welke kleuren laten jou stralen‘!

Bronvermelding: uitgelichte foto: Your Fashion Avenue, foto 1, foto 2 Pexels, foto 3 Instagram Marc Inbane

 

9 Comments
 • Margon

  Beantwoorden

  Handig die tips kleuren! ‘s Winters ben ik enorm bleek, dus de zomer kan mij niet snel genoeg beginnen. Dankzij jouw tips zal ik ook dat seizoen minder bleek doorkomen. Dankjewel!

 • Muki Fashion

  Beantwoorden

  Super handige tips, zal wel nodig zijn als de zon er straks weer is en mijn jurkjes echt weer uit de kast mogen! x Muki

 • Tiffany

  Beantwoorden

  Goede tips! Vooral die van de kleuren van je kleding en sieraden vind ik handig.

 • Jamey

  Beantwoorden

  Goeie tips! Ik gebruik ook graag spray tan

 • Ester

  Beantwoorden

  Handige tips !
  Ik overweeg om deze zomer wel een tanning te doen.
  Ik bruin zeer moeilijk en als ik me met factor 30 insmeer, bruin ik zoooo ontzettend traag.

  Liever van de eerste keer (in juni) een mooi kleurtje zodat ik de hele zomer zonder schaamte in blote beentjes kan rondlopen.

 • Jill

  Beantwoorden

  Super handig. De tips van de kleuren van je kleding en sieraden zijn erg handig.

 • Neeltje | Thoughts in Style

  Beantwoorden

  Dit zijn echt fijne tips aangezien ik altijd lekker bleek blijf, ook tijdens de zomer haha 🙂

 • Daphne

  Beantwoorden

  Goede tanning tips!!! 🙂 handig nu de zomer er weer aankomt.

 • Miryam

  Beantwoorden

  Leuke tips, voor mij vooral de kledingtips handig. Ik ben al getint en twee keer een zonnetje dan zie ik er al redelijk gebruind uit. Ik ga op zoek naar meer witte items ?

Leave a Comment