Kylie Jenner lipstick review

2764 Views 1 Comment
kylie jenner lipstick

Omdat ik zelf helemaal fan ben van Kylie Jenner lipstick vandaag ook mijn Kylie Jenner lip kit review. Vind je ze ook zoooo mooi, maar twijfel je nog of je deze beauty zult aanschaffen? Lees hier mijn review en maak je keuze! 

Warm pinky nude!

Er zijn heeel veekylie jenner lipstickl verschillende kleurtjes in de Kylie Jenner Lip Kit verkrijgbaar. Persoonlijk hou ik van allerlei tinten wat lippenstift betreft. Een mooie kleur rood of roze draag ik sowieso graag. Voor de Kylie Jenner lipstick heb ik gekozen voor een aparte, neutrale kylie jenner lipstickkleur; Candy K. Een mooie, warme pinky nude kleur. De lippenstift is een matte lipgloss. Tevens zit er een handig lippotlood bij. Zodra je de lipgloss op je lippen hebt gesmeerd wordt de gloss na een tijdje ultra mat. De matte lipgloss zorgt voor een rustige en stijlvolle uitstraling. Pré van deze lipstick is de extreme long lasting. De lippenstift blijft beduidend langer zitten dan bij andere merken.

How to use Kylie Jenner lipstick?

kylie jenner lipstick

Middels Instagram kwam ik zelf bij de Kylie Jenner lipstick terecht. Ik zag op mijn tijdlijn veel make-up filmpjes en foto’s voorbij komen en was direct verliefd. De meeste kleuren vallen in mijn smaak, maar Candy K combineer je gemakkelijk en staat chic. Eerst trek je een lijn met het potloodje vanuit de hoek van je lippen en ga rond tot aan de andere hoek. Gebruik altijd een lipliner die overeenstemt met je lipstick kleur. Kleur daarna je lippen in met de lipgloss. Zodra je de lipgross openent ruik je een heerlijke zoete vanille geur.

Kylie Jenner cosmetics

Kylie Jennerkylie jenner lipstick is de oprichtster. Ze is het zusje van topmodel Kendall Jenner en half-zusje van de famous Kardashians. Kylie is geboren op 10 augustus in 1997. Momenteel is ze 19 jaar en heeft ze ontzettend veel bereikt in haar leven vergeleken met een normaal 19 jarig meisje. Ze is al vanaf jongere leeftijd een reality ster en heeft veel meegemaakt. Op haar 18de heeft ze haar eigen huis gekocht en vorig jaar heeft ze de beroemde Kylie Jenner lipstick ontworpen.

Lip kit run!

Kylie merkte al snel dat de lipstick ontzettend goed liep. Alle items waren in het begin telkens uitverkocht. Ze heeft haar assortiment ook flink uitgebreid en heeft naast de lip kit ook oog make-up en make-up accessoires toegevoegd.

Wil je meer fijne beauty reviews lezen of gewoon op de hoogte blijven van de laatste beauty trends en nieuwtjes check dat meer artikelen in mijn beauty blog.

Uitgelichte foto: Kylie Jenner, foto 1: Kylie Jenner, foto 2, Kylie Jenner, foto 3: Your Fashion Avenue, foto 4: Kylie Jenner.

1 Comments
  • Femke van Tegelen

    Beantwoorden

    Leuke blogpost! Ik ben zelf ook echt fan van The Kylie Lipstick

Leave a Comment