Dé nieuwste make-up trends herfst/winter 2016/2017!

1352 Views 0 Comment
make up trends

Vandaag dé nieuwste herfst/winter make up trends voor komend seizoen! Zo zie je er fantastisch uit deze herfst en winter. We zien veel verschillende looks terug komen en we kunnen eindelijk voor extreem gaan.. Make up looks geïnspireerd op de 80ties; deze winter mag je flink los gaan met je kwasten! Natuurlijk blijft de mooie, natural look ook een all time favourite.

Make up trends: the dark look

14359693_849469315189432_1138940790_o

Dit seizoen ga je onder andere de ‘gothic’ look zien. Niet alleen op de ogen wordt er met donkere tinten gewerkt, maar nu zijn ook de lippen aan de beurt. Denk aan donkerbruine, donkerpaarse of zelfs zwarte lippen! Ga ofwel voor de donkere lippen of voor de donkere ogen, nooit allebei tegelijk gebruiken. Wat een pluspunt is voor degene die niet geweldig handig zijn met mascara; de ogen hoeven er niet meer netjes uit te zien. Heb je dus een beetje geknoeid met je mascara op je oogleden? Gooi er een donkere oogschaduw overheen en zo creëer je snel een messy smokey eye look.

De standaard eyeliner wordt deze winter helemaal anders gedragen, geen simpele lijn meer op je ogen! Maar bijvoorbeeld de eyeliner lijn een stuk boven je wimpers. Durf jij deze nieuwe make up trends aan? Probeer dan zeker deze grafische look! Ga voor iets spannends en verschijn fashionable op een feestje.

Eyelids & lashes in multi colours!

Ben je niet zo van de dark look, no problemo! Want deze winter mag je de grijze, donkere boel opfleuren met verschillende kleurtjes. Deze 80ties look rocks. Niet alleen roze, geel, groen of paars mogen we op je ogen zien, maar ook vooral blauw. Een tijdje terug zag je al de ‘blauwe trend’ voorbij komen met het 14339458_849469301856100_7294012_ooogpotlood en de mascara.. Nou, deze mag je weer tevoorschijn halen! Ook je mooie wimpers mogen weer opvallen. Creeër lange, volle en plakkerige wimpers. Ook wel de ‘Twiggy’ look genoemd.

Shine bright like a diamond!   

Dit jaar shinen we niet alleen tijdens de feestdagen of  feestje, maar buiten deze gelegenheden mag je ook aan de glitter & glamour! Je kunt glitters als oogschaduw gebruiken of op je wenkbrauwen aanbrengen voor een opvallende look. Nog een optie is om de glitters als eyeliner te gebruiken! Dit geeft ook een cool effect. De glitter hoef je dit seizoen niet alleen voor je ogen te gebruiken, maar ook voor op je lippen of nagels! Zilveren, gouden, blauwe of zwarte glitter past perfect bij deze make up trends.14315771_849469251856105_1820461516_o

Smeer je los met gloss!

Deze herfst en winter gebruiken we niet meer alleen glitter om te shinen… Een mooie gloss kan je er ook bij helpen! In plaats van de matte trend van vorig jaar, gaan we nu dus voor glans. Er hoeft natuurlijk niet standaard glitter op je ogen te glimmen, tegenwoordig kun je zelfs lippenbalsem hiervoor gebruiken. Heb je een leuk kleurtje op je ogen en voelt het een beetje saai zonder glamour? Smeer dan een lik lippenbalsem op je ogen en je bent ready to go!

Wil je meer lezen over beauty trends? Lees nog veel meer interessant beauty nieuws bij Your Fashion Avenue.

Fotobronnen: Foto 1: Instagram; @badgalriri , foto 2: Instagram; @maccosmetics, foto 3: Instagram; @maccosmetics, foto 4: Instagram; @maccosmetics

0 Comments

Leave a Comment