New luxury footwear brand: Alzuarr!!

3142 Views 1 Comment
alzuarr

Vrijdagalzuarr 6 januari was het exclusive launch event van het nieuwe luxury footwear merk Alzuarr en ik mocht daar bij zijn! Het lanceringsfeest werd gehouden in het luxe Art’otel 5&33 met de nationale pers, influencers en fashionista’s. Het was een bijzondere show met waanzinnig mooie schoenen, getoond door unieke modellen! Dit gaf de show een extra glamour randje.

Iconic Art’otelart-otel

De dresscode van de avond was black & white, hierdoor ontstond er een chique en stijlvolle sfeer. Het iconic Art’otel 5&33 in hartje A’dam is de perfecte locatie. Hier zijn kunst en design de rode draad. Er staan heerlijke drankjes en luxe macarons klaar. Zeynep Dag, de oprichtster van Alzuarr, hield een persoonlijke speech. Voorafgaand aan een algemeen woord door de communications manager Sodaba Amin. De sfeer was chique en stijlvol.

Alzuarr: meisjesdroom komt uit!

alzuarrVoorafgaand aan de speech ga ik even met Zeynep herself in gesprek. Hierin vertelt ze dat de naam Alzuarr is ontstaan tijdens een zakenreis naar Dubai. Het was een naam die ze daar hoorde en Zeynep wist meteen dat dit dé perfecte naam voor haar high end fashion schoenenmerk was. Nadat ze zelf jaren in de fashion industrie heeft gewerkt voor diverse kledingmerken en haar bachelors Design and Art en Design en Art in Education heeft behaald laat ze nu haar meisjesdroom uitkomen.. Haar eigen ontworpen footwear brand! Haar favoriet uit de collectie zijn de sweetest heels Muriel. Het symboliseert haar moeder: ‘pure, sophisticated and beautiful’.

“Voor een krachtige vrouw ”

De schoenen van Alzuarr staan voor een krachtige vrouw. Een vrouw op reis. Met tegenslagen. Een vrouw die doorgaat. Deze schoen staat voor een vrouw die durft te dromen en ondanks alles steeds doorgaat. Haar doel is om met haar schoen designs elke vrouw een gevoel van kracht en zelfverzekerdheid te geven. De high end schoenen stralen luxe en klasse uit. Het zijn tijdloze ontwerpen voor elke gelegenheid!

Wil je meer lezen over toffe fashion events, fashion trends, beauty en meer? Lees dan snel verder in mijn fashion blog.

alzuarralzuarr

1 Comments
  • Quinni klein

    Beantwoorden

    Jeeetje! Wat een beauties! ??

    Ik kende het merk nog niet maar dit zijn echt super mooie schoenen! ?

Leave a Comment