Event report; blogger event Stravagante!

4315 Views 11 Comments
blogger

Gisteren was ik aanwezig op het exclusieve blogger event van Stravagante!  High end tassenlabel Jadise, Cent Pur Cent mineral make up, beautycenter De Studio en Browd’or microblading art organiseerde in samenwerking met persbureau Stravagante dit bloggersevent. De locatie Foodbar Cordoba in authentiek Antwerpen was fantastisch en zeer fotowaardig! Tijdens deze dag kregen we workshops, genoten we van lekker hapjes en drankjes. Ennnn kregen we goodiebags mee naar huis. Wauw! Wat was het inspirerend!

bloggerFoodbar Cordoba

De middag begon meteen goed met een lekker glas bubbels bij Foodbar Cordoba aan de Napoleonkaai. Deze trending foodbar ligt in het Noorden van Antwerpen in het gebied ‘Eilandje’. Deze regio dankt haar naam aan het feit dat dit gebied omsloten is door de oude haven, schelde en dokken. Het is een unieke, mooie locatie aan het water. Een perfecte ambiance voor dit bloggersevent. Foodbar Cordoba staat bekend om haar biologische producten en waanzinnig gave inrichting. We werden de hele dag in de watten gelegd met lekkere biologische hapjes, champagne en andere drankjes.

bloggerNieuw tassenmerk; Jadise

Vervolgens kregen we een welkomswoord door Michèle Thissen van Stravagante – fashion agent Jadise en werden de high level handtassen van het label Jadise gepresenteerd. Jadise is het Franse woord voor ‘in de verleden tijd’ en refereert naar de traditionele waarde van Italiaans vakmanschap. Elke tas is uniek en wordt met de hand vervaardigd te Italië! Om de exclusiviteit te behouden is er een beperkte oplage per tas beschikbaar.

bloggerMicroblading tijdens blogger event

Na een fotoshoot met deze tassen aan de haven kregen we een demonstratie en informatie over microblading van beautycenter De Studio en Brow d’or. Dit is momenteel een echte trend in de permanent make-up. Wenkbrauwen kunnen je gezicht maken of breken en zijn bepalend voor je expressie. Het mooie is dat een welgevormde wenkbrauw niet veel tijd hoeft te kosten, dankzij deze innovatieve methode! Je dagelijkse beautyritueel wordt hierdoor stukken korter! Met microblading blijf je dicht bij jezelf, het is een natuurlijke verrijking van je wenkbrauw..

Workshop Cent Pur Centblogger

Na een verrukkelijke guinoa salade te hebben genuttigd mocht ik plaatsnemen bij de visagiste van Cent Pur Cent dit merk is opgezet door Caroline Rigo. Het make up merk staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% zuiverheid en 100% gezondheid. Wat mij aanspreekt zijn lichte poeders die een dekkend resultaat geven zonder dat je huid compleet dicht geplamuurd is. Geen masker effect. Heel handig voor warme zomerdagen en festivals, zo vermijd je namelijk een glimhoofd! Tevens hebben ze prachtige lipsticks, oogschaduw en  veel meer.

bloggerNa veel informatie en een welverdiende afsluiter op een zonnig terrasje vertrekken we met onze goodiebags richting huis.

Wil je meer lezen over toffe fashion events, fashion facts alles over beauty en lifestyle dan kun je bij fashion blog Your Fashion Avenue snel en gemakkelijk terecht!

11 Comments
 • Bregtje Hermans

  Beantwoorden

  Klinkt als een heerlijke dag! Wat houdt dat microblading nou precies in? Soort epileren? Of juist bij tekenen/kleuren?

  • Chantal Janssen

   Chantal Janssen

   Hi Bregtje! Microblading (hairstroke techniek) is een nieuwe hype binnen de permanent make-up. Dit houdt in dat de permanente make-up als net ‘echte’ wenkbrauwhaartjes zijn gepigmenteerd. Deze wenkbrauwhaartjes worden door een mesje met meerdere fijne naaldjes aangebracht. Hierdoor kan de schoonheidsspecialiste een mooie, vloeiende beweging maken en krijg je ook daadwerkelijk zeer fijne haartjes. Het effect is heel natuurlijk en dat willen we natuurlijk het allerliefst! xoxo Chantal

 • Johanne

  Beantwoorden

  Wat leuk zeg, dat je hierbij was! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar microblading!

  • Chantal Janssen

   Chantal Janssen

   Hi Johanne, binnenkort komt hier nog een interessante blogpost over online en dan hoor je alles over microblading! Dus hou YFA maar even in de gaten. xoxo Chantal

 • Danella

  Beantwoorden

  Dit was volgens mij een heel leuk event! Ben ook wel benieuwd naar dat microblading.

 • Blog & Beauty

  Beantwoorden

  Wat een mooie locatie voor dit event en prachtige foto’s heb gemaakt.

 • Thomas

  Beantwoorden

  Klinkt als een heerlijke middag en een mooie locatie!

 • Tiffany

  Beantwoorden

  Leuk dat je was uitgenodigd. Klinkt als een super event! Vind de muur van de locatie en die lichtjes trouwens super leuk!

 • Xenia

  Beantwoorden

  Wat lijkt me dit een leuk event! En een prachtige locatie..
  Dat microblading lijkt me wel een beetje spannend haha
  Benieuwd naar je blog hierover

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Wat een mooie en verzorgt event, Ik wil ook wel meer te weten over de microblading.

 • Lotte

  Beantwoorden

  Wauw mooi event! Ben erg benieuwd naar Cent pur Cent, klinkt er goed!

Leave a Comment