Fashion show 2017: Balmain, Chanel, Dolce&Gabbana!

1677 Views 2 Comments
Dolce&gebbana springsummer

Ik ben gek op fashion shows en kan niet wachten tot er weer een nieuwe SS 17 collectie wordt gelanceerd. Vandaag een kleine list van fashion show 2017 van bekende ontwerpers! Ik heb gekozen voor de Spring/summer collectie fashion shows van Chanel, Balmain en Dolce&Gabbana. Bekijk/ lees hun trends en doe inspiratie op!

Tropico Italiano by Dolce & Gabbana

‘Travel to the make believe Italian Tropic’. Dolce and gabbana hebben een geweldige show gepresenteerd. In hun collectie gebruiken ze veel traditioneel Italiaanse kleuren. Het is een collectie met iconen van pasta en brood gemixt met prints die linken aan alles omtrent vakantiebestemmingen. Dus veel cocktails, ijsjes en pailletten. Relax items krijgen een luxe upgrade, denk aan de slipper. Met deze collectie wil de Dolce & Gabbana familie niet zomaar een outfit laten zien, maar een verhaal én emotie van het leven. Het is een vrolijke en zeer zeker een geweldige collectie om in de relax vakantiestemming te komen.

fashion show 2017fashion show 2017fashion show 2017

Métiers d’art Chanel – Paris cosmopolite

De eerste editie van Métiers d’art Chanel show was in december 20fashion show 201702, in de Chanel haute couture salons aan de rue Cambon. Nu zijn we bij de 13de editie van fashionshow 2017 beland. Dit was de 6de en laatste runway show van Chanel in 2016. ‘I see things in my sleep. I have a pad by my bed and wake up and sketch them. If I don’t, I cannot go back to sleep’ – Karl Lagerfield. Deze collectie is ter eren van het vakmanschap van het huis, The Ritz hotel. Ook wordt de collectie in The Ritz Hotel gepresenteerd. ‘The Ritz Hotel is my home’ – Gabrielle Chanel. En zo ontwierp Karl Lagerfield weer een ontzettende mooie collectie.

Ook in de spring/ summer collectie 2017 kom je mooie elementen van Paris comopolite collectie tegen. Het is allemaal met elkaar verbonden en zo ontstaat er mooie, stijlvolle en vrouwlijke sfeer bij Chanel. Chique, kleurrijk en stijlvol zijn keywords bij de beide collecties. De Spring – summer 2017 collectie is in maart 2017 in de Chanel winkels verkrijgbaar en de Métiers d’art collectie in mei 2017. Exciteed!

fashion show 2017fashion show 2017fashion show 2017

Balmain spring Ready-to-Wear fashion show 2017

fashion show 2017

Ook Olivier Rousteing, oprichter van Balmain, heeft weer een geweldige collectie gecreëerd. Je ogen zijn er niet van af te houden. Het is een kleurrijke collectie en de felle kleurtjes zijn op de juiste manier gebruikt. De runway is ongeloofelijk. De 70ties en de 90ties looks zie je helemaal terug in de collectie op een moderne, eigentijdse manier. Van zonsopgang tot de zonsondergang is deze collectie perfect. Veel flair, glitter en lange items worden er op de catwalk gepresenteerd. Ook bekende celebs presenteren de kleding op de rode loper. Ruby Rose, bekend als ‘Stella’ van Orange is the new black draagt een jurk op een film première in Londen.

fashion show 2017fashion show 2017fashion show 2017

Wil je meer lezen over fashion? In mijn fashion blog vind je wekelijks fashion nieuwtjes, de hipste fashion trends, mode musthaves en heel veel inspiratie.

Bronvermelding: uitgelichte foto: Dolcé&Gabbana, foto 1 t/m 3: Dolcé&Gabbana,foto 4: IG; Chanel, foto 5 t/m 6: Chanel, foto 7 t/m 8: IG; Balmain, foto 9 t/m 10: Balmain

2 Comments
 • Faye van Doorn

  Beantwoorden

  Super mooie kleren! Ik hou van de looks van Balmain ? Helaas voor mij onbetaalbaar ?

  Ik heb de shows alleen nog niet gezien maar ik ga zeker een kijkje nemen!

  Xx Faye

 • Lisa van den ham

  Beantwoorden

  Wat leuk om dit soort blogs te lezen! Fashion shows vind ik altijd super nice om te kijken ?

Leave a Comment