Visit Fashionweek A’dam!

748 Views 0 Comment
Mercedes-Benz-FashionWeekAmsterdam

Yes! Het volledige programma van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam van 8 tot 18 januari 2016 is bekend! Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (MBFWA) is hét belangrijkste fashion evenement in de Benelux. Het event wordt georganiseerd op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit coole event mag je dus als fashionista niet missen! Het is dé place-to-be voor gerenomeerde merken, mode-ontwerpers, commerciële labels en aanstormend talent. Tijdens dit fantastische event probeert MBFWA de mode-industrie te verbinden. Kopers, merken, mode professionals en ontwerpers komen hier samen. De Nederlandse Fashion industrie krijgt hier een internationaal podium en je ziet de prachtigste kleding en mode musthaves op de catwalks voorbij komen.

Het evenement viert het bestaan ​​van grote mode-talenten! Naast het Catwalk programma in de Gashouder zijn side programma’s zoals Mode LAB en MBFWA Off Schedule. Op Mode Lab krijgt aanstormend talent een unieke kans om hun collecties te laten zien. Dit wordt gehouden in het kleinere gebouw van de Westergasfabriek, in het Transformatorhuis. MBFWA Off Schedule brengt mode naar mensen middels toffe artistieke evenementen. Deze Off Schedule events zijn verspreid over 10 speciale locaties te Amsterdam gedurende 10 dagen.

Check het volledige programma op fashionweek.nl. Er zijn ook gratis fashionshows te bezoeken of fijne combi deals met prijsvoordeel voor fashionista’s!

Bron foto: Amsterdam Fashionweek

0 Comments

Leave a Comment