Fashionevent voor fashionista’s: sample sale!

1135 Views 0 Comment
World Fashion Centre

Heb je zin om heeel veel te shoppen voor weinig geld? Bezoek dan het fashionevent ‘Sample sale’ in het World Trade Fashion Centre te Amsterdam. Hier zijn van 1, 2 en 3 april de FashionDays van 2016.

fashionevent

World Fashion Centre – fashiondays

Nu WTFC ook toegankelijk voor jou!

Het World Trade Fashion Centre is normaal enkel toegankelijk voor modebedrijven. Wij zijn er zelf ook regelmatig te vinden voor het fashion blog en de online fashion boetiek om de hipste mode musthaves voor jullie te scoren. Nu kun je er zelf dus ook een kijkje nemen tijdens de FashionDays. Hoe leuk is dat!

Fashionevent: heaven voor fashionista’s

Het World Trade Fashion Centre in Amsterdam is het grootste mode-handelscentrum over de hele wereld. Een fashion heaven voor elke fashionista en zeker het bezoeken waard. Tijdens elke inkoopdag wordt ik hier zelf helemaal happy en gaat m’n mode hart sneller kloppen. Het World Trade Fashion Centre heeft meer dan 300 showrooms en honderden nationale en internationale merken presenteren hier hun nieuwste fashion collecties. En niet enkel dames kleding!

Van glamorous tot casual

In het World Trade Fashion Centre vind je naast dames kleding, ook heren- en kinderkleding in alle soorten, maten en van de leukste merkjes. Tevens kun je er ook terecht voor fabulous feest kleding, je dagelijkse, casual kleding en een groot assortiment aan mode accessoires. Fijn om elke outfit mee af te stijlen.

Van shoppen komt snacken

Natuurlijk zijn er ook heerlijke eettentjes en kun je even lekker chill bijkomen van al het moois wat je ziet. Scoor een latte, smoothie of verse jus en geniet van een relaxmoment. Want na shoppen volgt natuurlijk snacken. Dus sleep je vriendinnetjes mee naar A’dam en maak er een heerlijk dagje uit van.  Je hebt veel variaties van eten en drinken tot mode, beauty en accessoires!

De nieuwste mode musthaves

Wie heeft er zin om te gaan? Voor meer info verwijs ik jullie naar fashiondays.nl Geen zin in een tripje A’dam, check dan snel en gemakkelijk yourfashionavenue.nl/webshop voor mode musthaves vanuit je luie stoel.

0 Comments

Leave a Comment