Josh V fashionshow SS17 waanzinnig mooi!

2870 Views 0 Comment
josh v

Wauw! De Josh V fajosh-vshionshow ‘Twenty collection’ voor Spring Summer 2017 was werkelijk fantastisch! Ik ben net terug en helemaal onder de indruk. Lees alles over mijn gesprekje met Josh V en haar waanzinnig mooie collectie. Keywords hierbij zijn: balans, contrast, zakelijk versus casual en stoer in tegenstelling tot lieflijosh-vjk.

Yes! Persoonlijk uitgenodigd!

De Twenty collection fashionshow vond plaats in het gloednieuwe, indrukwekkende pand van Josh V in Amsterdam. Wat een prestatie voor zo’n jonge vrouw! De show was hosted by Anouk Smulders en de beats by DJ Mia More. Heerlijk! Er hangt een feestelijke stemming en de glazen champagne staan klaar.

Free like a butterfly, sharp like my outfit!

De Twenty collection is voor de sterke, onafhankelijke vrouw over heel de wereld. Een vrouw die niet bang is om te vallen om te leren vliegen. Free like a butterfly, sharp like my outfit!

josh-vHet geheim van Josh?

Wat is het geheim van Josh V? Het ‘modemeisje’ heeft haar bedrijf in korte tijd, vijfeneenhalf jaar, tot een groot, internationaal bedrijf opgebouwd. Sinds kort heeft ze ook een fantastische CEO Roel Sanders en dit brengt een stukje balans. Ze heeft de dagelijkse leiding over 35 medewerkers aan deze CEO overgedragen, zodat ze zich meer kan focussen op het creatieve aspect. In balans willen zijn lukt niet altijd, maar dat is wel haar doel. Josh V is uitgegroeid tot een label mejosh-vt meer dan 400 verkooppunten wereldwijd. Het is vallen en opstaan vertelt Josh V, maar ze gaat er voor! Haar geheim? Met haar sterk social media kanaal; vlogs, facebook en instagram, weet ze een trouwe, grote groep fans te verzamelen. Daarnaast staat ze bekend om haar commerciële en gewilde collecties, goede samenwerkingen en flexibel leveren. Allemaal in balans!

Twenty josh-vjosh-vcollection; in één woord wauw!

De Josh V Twenty collectie is een vrouwelijke collectie. Er is balans tussen zakelijk en comfortabel. Stoer en lieflijk. Contrasten komen in de hele collectie terug. Josh Veldhuizen wil mensen over de hele wereld gelukkig maken met haar collectie! Een mooi doel! De collectie straalt vrouwelijkheid, stijl en klasse uit. Ik ben zelf helemaal verliefd op de destroyed flared denim, kanten pencil skirts en tops, lange gilets, stijlvolle jassen, mooie knitwear pakken, kortje rokjes en overknee laarzen. Bekijk snel alle foto’s en let ook op de prachtige accessoires in de collectie! Welke items staan al op jouw wishlist?

Achter de schermen

Josh V hjosh-veeft gezonde zenuwen voor de show al is dit niet aan haar te merken, vertelt de host. Als de show begint vliegt dit gevoel naar de achtergrond en zie je dat ze geniet! Ze straalt kalmte en klasse uit met een flinke doses enthousiasme en spontaniteit. Na afloop van de show heb ik een gezellig gesprekje met Josh V over de collectie. Ze vraagt wat ik er van vind: nou in één woord waanzinnig! Tevens vertelt ze zelf over de contrasten in de collectie en of we de nieuwe items in balans vinden. Helemaal! De items sluiten naadloos op elkaar aan en je kunt er prachtige sets uit halen. Het is vrouwelijk, stoer en gemakkelijk te combineren. Heel handig voor de drukke, werkende dames. Werk je met kledingsets dan ben je ’s morgens lekker snel klaar!

Een kiekje met Josh V

Ten slotte nog op de foto met Josh Veld. Ze vindt het contrast tussen blond en donker tof. Dank je topper! Na afloop werden we verwend met een rijk gevulde goodiebag. (Inclusief luxe Josh V sleutelhanger, Vision zonnebrandcreme, jar met deksel om Disaronno cocktails in te maken, heerlijke Beetle Juice, giftcheck Toni&Guy, giftcheck Delete en Josh V postcards & envelopes.

Ontdek nog meer interessant fashion nieuws bij fashion blog Your Fashion Avenue!

0 Comments

Leave a Comment