Ladies night Venlo

953 Views 0 Comment
13458564_1637754119877872_2627394660311096447_o

Ben jij een grote fan van fashion en heb je zin in een leuke meidenavond? Dan hebben wij super nieuws voor jou! Your Fashion Avenue staat op 30 september 2016 op het fashion, beauty en lifestyle event Ladies Night Venlo! Tijdens deze avond kun je in reallife kennis maken met Your Fashion Avenue en onze gaafste mode musthaves bekijken. Tevens zijn er leuke workshops, gratis beautybehandelingen, mini make-overs, massages en staan er goodiebags voor de eerste 100 bezoekers klaar!

Beleef, voel en geniet

Dit jaar vindt de derladies night venlode editie van Ladies Night Venlo plaats. Tijdens deze editie staat maximaal beleven en genieten centraal. Daarom hebben de organisatoren Mandy Melissen en Miriam Campillos de deelnemende bedrijven zorgvuldig geselecteerd. Ook nu kunnen de bezoekers veel verwachten van de verschillende ondernemers die aanwezig zijn! Denk aan workshops, mini make-overs, gratis beautybehandelingen, mooie nagels laten zetten of een fijne manicure door de nagelstyliste, massages, leuke koopjes en alles wat je meer beleven wilt.

Goodiebag vol met cadeautjes

Het entreekaartje bedraagt € 5,-, maar dit is deze Ladies Night meer dan waard! Deze avond belooft een mooie ervaring te worden, want wat is er nu fijner dan jezelf eens lekker te laten verwennen door alle beauty professionals? Bovendien staat er voor de eerste 100 bezoekers een goed gevulde goodiebag klaar. Vol met leuke cadeautjes.

Save the date!

Kom jij ook gezellig vrijdag 30 september van 19.30 t/m 22.30 naar de Ladies Night Venlo/ Ladies Night New Style? Maak tijdens deze avond ook meteen kennis met Your Fashion Avenue (fashion blog met online boetiek) en ontdek onze gaafste mode musthaves. Alles staat voor jullie klaar om er een leuke avond van te maken. Neem gezellig je vriendinnetjes mee en maak er een echte meidenavond van.

  • Waar: ’t Raodhoes, Antoniusplein 2, 5921 GV te Venlo-Blerickveel-voor-vrouwen-footer-08
  • Wanneer: Vrijdagavond 30 september 2016
  • Tijd: 19:30 – 22:30
  • Toegang: € 5,- De kaarten zijn zowel op de avond zelf aan de deur te verkrijgen als in de voorverkoop bij ons! De eerste 100 dames krijgen een goodiebag cadeau. Aan de hand van je ticketnummer wordt er om het kwartier een product of behandeling verloot.

Vragen over Ladies Night Venlo?

Heb je nog wat vragen of is er iets onduidelijk? Mail gerust naar info@yourfashionavenue.nl en wij helpen je graag verder!

Benieuwd naar al onze mode musthaves? Neem dan alvast een kijkje in de Your Fashion Avenue webshop!


 

0 Comments

Leave a Comment