Marktplaats Goudmijn Collectie

1620 Views 0 Comment
marktplaats goudmijn collectie

Yesss! Een tijdje terug werd Your Fashion Avenue uitgenodigd om op 29 november 2016 mee te lopen in de exclusieve influencer fashion show. De Marktplaats Goudmijn collectie, gepresenteerd door Fred van Leer. Dit event vond plaats in mijn favo stad Amsterdam in de Vondelkerk. Zoals de naam als zegt ligt deze authentieke kerk tegen het Vondelpark aan. Een prachtige locatie! 

Wat is ‘Marktpl59696aats Goudmijn Collectie’ ?

De Marktplaats Goudmijn Collectie werd georganiseerd door Marktplaats zelf. Onder begeleiding van de bekende stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer showden 51 influencers hun outfit aan het publiek. Allemaal bekende bloggers en vloggers. Waaronder Noor van Queen of Jetlags, vlogger Monica Geuze en presentatrice Nadia Palesa. Daarna werden deze kledingstukken op de speciale Marktplaats Goudmijn collectie gezet en kun je er op bieden. Met de collectie van de 51 influencers wil de site de duurzaamheid in fashion stimuleren en laten zien dat je nog wat kan verdienen aan je garderobe. ‘One girl’s trash is another girl’s treasure.’

marktplaats goudmijn collectie

Backstage

Vooraf aan de show was een perfecte voorbereiding! Om 1 uur werden we verwacht en kregen een briefing over de dag. Daarna mocht ik meteen mijn goudmijn outfit aan en kon ik door naar de visagie. De basis make up mochten we zelf verzorgen. Denk aan wat foundation en mascara. De rest van de make-up werd mooi bij gewerkt. Natuurlijk mocht je zelf je look bepalen. Ik koos voor een neutrale look, want dit past het best bij mij. Mijn haar werd even licht gekruld. Maar dit houdt bij mijn gladde haar nooit lang dus krultang in de aanslag! Ik droeg een chique zwarte jurk met hippe uitlopende mouwen en bijpassende ketting. Omdat ik lang haar heb wilde ik wat lichte krullen, dit geeft net dat exta’s.

Catwalkles van bnn’er!

marktplaats goudmijn collectieNa de visagie, kreeg ik catwalk coaching van de bekende Mandy Dyonne Lieveld. Zij coacht ook de modellen van de Elite Model Look. Hier was ik super blij mee, want ik heb natuurlijk geen catwalk ervaring als blogger. Omdat we daarna ook nog tijd over hadden ben ik zelf ook nog even gaan oefenen. Om 4 uur begon de generale repetitie en zoals in elke generale verliep dit niet helemaal vlekkeloos en werd er ad hock het einde van de modeshow wat aangepast. Fred van Leer was er de hele dag bij. Een grappige en gezellige man. Hij valt op door zijn enthousiaste persoonlijkheid en deskundigheid.

marktplaats goudmijn collectieGeweldige ervaring!

Om 6 uur begon de fashion show! Fred van Leer wist het allemaal perfect te presenteren en de show vloog voorbij. Gelukkig ging mijn catwalk moment goed en struikelde ik niet over m’n eigen voeten. 😉 Aan het einde kwamen alle influencer’s nog een keer naar voren en werd de winnaar bekend gemaakt. Jullie kunnen onze outfitjes bekijken in de Goudmijn Collectie. Hopelijk vergeet je niet om op mijn classy jurkje of lak pump te stemmen!

Pers, fotografen en interviews

marktplaats goudmijn collectieDaarna konden we genieten van een gezellige borrel met de pers, interviews en fotografen. Het was een geweldige ervaring, een avond om nooit meer te vergeten!

Wil je meer lezen over fashion? In mijn fashion blog vind je wekelijks fashionnieuwtjes, de hipste fashion trends, mode musthaves en heel veel inspiratie.

Fotobronnen: Uitgelichte foto: Marktplaats, foto 2: Marktplaats, foto 3-4-5: YFA.

0 Comments

Leave a Comment