Mode event Purmerend 2016

813 Views 0 Comment
fashionevent

Altijd op zoek naar een tof fashionevent om met je vriendinnen te bezoeken? Dit jaar is het weer zo ver: Mode event Purmerend vindt plaats! Op koopzondag 25 september 2016 van 12.00 tot 17.00 uur kun je genieten van het mode event in Purmerend. Het is ver weg, maar wellicht voor de fashionista’s onder ons toch de moeite waard om te bezoeken.

Modespektakel!

Mode event Purmerend wordt georganiseerd door de BOF Purmerend en wordt gezien als hét modespektakel van het jaar voor Purmerend. Meer dan 20 winkels in Purmerend showen hun herfst- en wintercollectie, zo ben je snel en gemakkelijk helemaal op de hoogte van de nieuwe herfst en winter fashion trends. Daarnaast krijgen verschillende mode artiesten een eigen stand. Bijvoorbeeld een kapper, nagelstyliste of make-up styliste. Hier krijg je fijn advies en kun je de nieuwste producten en trends bekijken. Het evenement vindt plaats op twee verschillende locaties; namelijk op de Kaasmarkt en bij het Eggert Winkelcentrum.

 

Modeshows

De modeshows zijn te zien op de Kaasmarkt te Purmerend. Hier worden de modeshows van het event gehouden. Er staan 3 verschillende modeshows gepland. Mocht het slecht weer worden? Geen nood, want dan worden de modeshows naar het Eggert winkelcentrum verplaatst. De modeshows zijn om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.30 uur.                                                                         

DSC00810-700x466Beauty plein

Op het evenementenplein bij het Eggert Winkelcentrum is de andere locatie van het mode event Purmerend. Hier kun je de hele middag artiesten aan het werk zien op het gebied van beauty en mode. Je kunt zelf ook iets laten doen! Ga lekker bij de kapper in de stoel zitten om je haar te laten doen, je nagels manicuren door de nagelstyliste. Of laat je prachtige make-up opbrengen door de visagiste.

Tattoo rocks

Dit jaar is er ook een tatoeëerder aan het werk. Wilde je stiekem altijd al een tattoo? Dit is je kans!

Fashionevent VIP worden?

Je kunt op deze dag ook een kaartje kopen om VIP te worden op het mode event Purmerend. Wat houdt dit in? Je krijgt een hoedje genaamd ‘hoedje van de koningin’. Een hapje en een drankje en je hebt een exclusieve plaats bij de catwalk. Tenslotte krijg je ook nog een goodiebag!

Wil je graag meer informatie over dit toffe fashion event? Bezoek dan de website modeeventpurmerend.nl

0 Comments

Leave a Comment