Wauw! Sieraden met betekenis: Amen sieraden

3386 Views 4 Comments
Amen sieraden

Kennen jullie het Italiaanse sieraden merk Amen al? Mooie sieraden met een speciale betekenis. Ben je gelovig, draag je een sieraad voor je geliefde of vind de collectie gewoon mooi? Amen sieraden heeft iets speciaals voor iedereen! Bekijk welke items ik koos.

Obsessed met sieraden

Amen sieraden

Fashion is art! Dit heeft alles te maken met jouw unieke smaak. Zorg voor een eigen stijl, want dat maakt je uniek en zo zijn jouw fashion items elke dag opnieuw een kunstwerk. Ik ben zelf obsessed met mooie sieraden en ben nogal kieskeurig. De Amen collectie is prachtig, maar ik moet bekennen dat niet alle sieraden helemaal in mijn stijltje passen. Maarrrr.. er zitten FANTASTISCHE, unieke stukken tussen. Eerlijk gezegd kon ik zelfs niet kiezen voor welk sieraad ik zou gaan! Er zijn zoveeel mooie eyecathers. Pure klasse. Bekijk hier welke juweeltjes ik koos!

Wil je zelf ook zo’n sieraad met betekenis? Bij just-g.nl vind je alle verkooppunten!

Amen sieraden

Dé trends van dit moment!

Met de Amen sieraden ben je meteen helemaal on trend. Musthaves van dit moment zijn de kruisjes. Je ziet ze overal terug. In kettingen, armbanden en ringen. Draag de ringen op verschillende plekken op je vingers. Varieer tussen laag op de vinger en juist bovenaan. Super cool! Tevens mag je ook lekker mixen en matchen met diverse kleuren rose, goud en zilver voor een speels effect. Ook de layering trend is het helemaal en dit kun je ideaal creëren met de diverse fijne kettinkjes van Amen.

 

Diverse collectiesAmen sieraden

Amen heeft een uiteenlopende collectie sieraden. Eén van de vele collecties is de Pray Love collectie. Ook wel de Prega, Ama collection genoemd. Dat klinkt zelfs al mooi! Deze collectie bevat hele fijne sieraden met elk een klein detail, zoals een kruisje, hartje of een woord erin gegraveerd. De Bracelet & Charmes collectie bestaat uit lederen wikkelarmbanden. Naast de armbanden heeft Amen een hele speciale lijn van unieke gouden en zilveren sieraden en een junior lijn voor kids.

Amen sieradenMijn favo Amen sieraden

Gouden hart ketting € 49
Roségouden hart ketting € 49
Goude ring met hartje € 20
Roségouden ring met kruis € 20

Ook BNN’ers zoals Robin Martins worden met Amen sieraden gespot!!

Wil je meer fashion nieuws en fashion trends lezen? Lees dan snel verder bij Your Fashion Avenue!

Fotobronnen: Uitgelichte foto: Your Fashion Avenue, foto 1/2/3: Your Fashion Avenue, foto 4: Instagram @Robinmartensofficial

4 Comments
 • Irma

  Beantwoorden

  Ah wauw, wat mooi!

  • Chantal Janssen

   Chantal Janssen

   Dank je Irma! xoxo Chantal

 • Anna Gerrie

  Beantwoorden

  Het is niet helemaal mijn smaak, maar de ketting met het hartje ziet er wel lief uit!

  • Chantal Janssen

   Chantal Janssen

   Thanks voor je eerlijke reactie! Het is een brede collectie, maar niet iedereen houdt ervan. Ik vind de sieraden extra bijzonder omdat er een mooie betekenis achter zit. Liefs Chantal

Leave a Comment