Wekelijks fashion nieuws

1083 Views 0 Comment
Wekelijks fashion nieuws

Yes! Tijd voor het wekelijks fashion nieuws. Blijf helemaal up-to-date van het allerlaatste fashion nieuws bij Your Fashion Avenue. Vandaag belangrijk fashion nieuws over: H&M , Kim Kardashian, Rihanna en meer… 

Angelina Joliewekelijks fashion nieuws

Angelina Jolie mag een taak toevoegen aan haar groeiende en indrukwekkende cv. De actrice, regisseur en Goodwill Ambassadeur van de VN, is aangewezen als gasthoogleraar aan de London School of Economics. Wij willen wel bij deze mooie dame in de klas zitten. 😉 Ze is gastdocente voor een masteropleiding van het Centre for Women, Peace and Security, dat onderdeel is van de universiteit.

wekelijks fashion nieuwsAdidas

Yes! Goed nieuws voor alle sneakerfreaks: Adidas gaat weer een klassieker terug brengen. Na de Superstar en de Stan Smith collectie, is het tijd voor Gazelle. Vanaf 1 juni is de schoen te koop, nadat ze bijna twee decennia uit de markt zijn geweest. In totaal zullen er 53 kleuren worden geproduceerd. De sneaker kleuren zijn per land verschillend.

Karlie Klosswekelijks fashion nieuws

Topmodel Karlie Kloss is de nieuwe ambassadeur van het juwelenlabel Swarovski. Het model treedt daarmee in de voetsporen van Miranda Kerr die meer dan drie jaar het gezicht was van het merk. Het Amerikaanse model verschijnt binnenkort in de eerste campagne van het juwelenhuis, gehuld in sieraden van het label.

wekelijks fashion nieuwsWekelijks fashion nieuws
Kim en Kanye 2 jaar getrouwd

Kim Kardashian had op 24 mei een jubileum om te vieren! De twee lovebirds zijn namelijk al twee jaar getrouwd! Kim schreef op Instagram: ‘Happy 2 year anniversary to the love of my life! You make me so happy! I love you so much!!’ Ze vierden hun trouwdag in Italië, op dezelfde plek waar het stel getrouwd is.

Rihanna wekelijks fashion nieuws

Rihanna kan weer iets aan haar cv toevoegen. Voor de tweede keer heeft de zangeres samen met Dior een zonnebrillen lijn ontworpen, dit keer met een futuristisch tintje. De zonnebrillen heten ‘Rihanna’ en zullen in de Dior-winkels worden verkocht.

wekelijks fashion nieuws
H&M x Kenzo

H&M heeft zojuist bekend gemaakt dat de volgende designer samenwerking met het modehuis Kenzo is! Vanaf 3 november kun je in de winkels en online terecht voor gezellige Kenzo-kleding. Kenzo staat bekend om haar felle panter printjes en tropische regenwouden. Creative advisor bij H&M zegt: ‘We kunnen niet wachten om de wereld van Kenzo X H&M vol creativiteit, fun en liefde voor fashion met iedereen te delen.’

Fotobronnen: uitgelichte foto: Baptiste Mondino, foto 1: Getty Images, foto 2: Adidas, foto 3: Swarovski, foto 4: Instagram Kim Kardashian, foto 5: Baptiste Mondino, Foto 6: H&M

0 Comments

Leave a Comment