Wekelijks fashionnieuws

1612 Views 0 Comment
Wekelijks fashionnieuws

Yay! Het is weer zover… Tijd voor het wekelijks fashionnieuws! Blijf helemaal up-to-date van het allerlaatste fashionnieuws bij Your Fashion Avenue . Vandaag belangrijk nieuws over: Vogue Italia, Kim Kardashian bijna naakt!, Cara Delevingne en veel meer…

wekelijks fashionnieuwsKim Kardashian

Kim Kardashian heeft een ‘bijna naakt’ foto van zichzelf geplaatst met als bijhorende tekst ‘voor een geheim project’, ook tagde ze modefotografen Mert en Marcus. Dat wordt afwachten!..

Gigi Hadid en Zayn Malik NIET uit elkaar!wekelijks fashionnieuws

Na een storm van berichten over een breuk tussen Gigi en Zayn een aantal dagen terug, lijken Gigi Hadid en Zayn Malik nu toch nog een setje te vormen! Volgens een inside bron zijn ze ook nooit uit elkaar geweest. Ze plaatste zelfs een filmpje op Snapchat waarin ze een nummer van Zayn playbackte. Dus niet getreurd! We hoeven gelukkig geen afscheid te nemen van dit romantische koppel.

wekelijks fashionnieuwsHari Nef nieuw project

Transgendermodel Hari Nef is het nieuwe gezicht van Mansur Gavriel.  Het geliefde, minimalistische tassen- en schoenenlabel kiest voor het eerst een high profile model voor de nieuwe campagne.

Wekelijks fashionnieuws
Cara Delevingne anti trofee! 

wekelijks fashionnieuws

Cara Delevingne is het gezicht van de allereerste internationale I’m Not a Trophy campagne, een campagne tegen trofeejacht en -stroperij op beschermde diersoorten. ‘Ik wil de organisatie op alle manieren helpen om bewustzijn te creëren voor de tragische gebeurtenissen rondom trofeejacht in Afrika. Ik ben heel trots dat ik als ambassadeur mag optreden voor deze eerste campagne’, zei Cara. Lees meer in mijn fashion blog over deze geweldige campagne, want dit dierenleed moet stoppen!

wekelijks fashionnieuwsAnna Nooshin eigen collectie

Anna Nooshin; blogger, vlogger, tv-persoonlijkheid, ondernemer en auteur, gaat haar eigen lingeriecollectie met Hunkemöller lanceren! Hunkemöller vertelt dat Anna Nooshin X Hunkemöller de ‘eerste exclusieve social influencer-collectie’ van Hunkemöller is. De prijzen zijn vanaf € 14,99 tot € 44,99 en de collectie is als pre-sale al vanaf 16 augustus online verkrijgbaar. Vanaf 21 augustus ligt deze limited collectie in de winkels.

Vogue Italiawekelijks fashionnieuws

Kate Moss en haar dochter Lila-Grace staan samen op de cover van het juni nummer van Vogue Italia. Ter ere van het thema It’s all about family zijn deze twee beauties het perfecte duo voor op de cover.

Blijf helemaal op de hoogte en lees hier nog meer fashionnieuws dat je niet mag missen!

Fotobronnen: foto 1: Instagram Kim Kardashian, foto 2: Instagram Zayn Malik, foto 3: Elle, foto 4: Instagram Cara Delevingne, foto 5: Hunkemöller, foto 6: Instagram Vogue Italia,uitgelichte foto: Hunkemöller

0 Comments

Leave a Comment