‘On trend’ met blote schouders!

1416 Views 0 Comment
cut-out-top

Blote schouders staan dit seizoen in de spotlight! Het is dé trend van de lente/ zomer 2016! Show die schouders en krijg alvast wat lente vibes. Afgelopen jaar was het al een trend, maar dit jaar zien we deze trend nog sterker terug. Een fijne investering aan je garderobe, want het blijft een kleding item dat om de paar jaar weer terug komt. Dus laat deze mode musthave niet aan je voorbij gaan!

Veel variatie in ‘blote schouder’ trend!Offschoulder-top

Er zijn talloze variaties op deze ‘blote schouder’ trend mogelijk. Blouses, shirts en tops met blote schouders. Of ga voor de ‘blote schouder’ trend in minimalistische kleding en in jurkjes.

Off shoulder rules

Off shoulder betekent dat je schouders helemaal bloot zijn. Het shirtje begint onder je schouders en lijkt afgezakt. Of je kiest een top of jumpsuit met blote schouders. Ookwel strapless top of strapless jumpsuit genoemd. Vaak zie je ook dat een shirtje half off schoulder wordt gedragen. Dan zie je dus een blote schouder. Hiermee creëer je een speelse, stoere look.

Cut Outs rocks

De fashionhit Cut Outs zijn ontblote schouders in een top. Ook wel ‘cut outs’ genoemd. Dit is een soort ‘hap’ uit het stof van een top of jurkje. Hiermee leg je het accent op dit prachtige onderdeel van een vrouwenlichaam.

Maak toffe, originele combi’s met blote schouders

Het leukste van deze trend is dat je shirts makkelijk kunt combineren. Wees creatief! Draag het stoer met een jeans of juist wat chiquer en vrouwelijke met high heels. Het is mogelijk om veel verschillende looks te creëren. Blijf dicht bij jezelf en kies echt een stijl die bij je past. Dan straal je echt en kun je happy en zelfverzekerd de deur uit. Ben origineel en uniek! Check bij yourfashionavenue.nl/webshop toffe kleding items, zoals een toffe cut out top. In het fashion blog houden we je graag up-to-date van de laatste fashion trends!

 

Bron foto’s: Rubriek

0 Comments

Leave a Comment