Welke bikini past perfect bij mij?

1590 Views 0 Comment
Welke bikini past perfect bij mij?

Yes! Eindelijk is de zomer begonnen. Tijd om lekker in je bikini of bakpak aan het strand of zwembad te flaneren. Maar dan wil je natuurlijk wel de perfect bikini of badpak bij jouw figuur! Geen gemakkelijke zoektocht, want er zijn zoveeeeel verschillende modellen verkrijgbaar. Lees snel alle tips & tricks om de mooiste bikini of badpak bij jouw figuur te vinden. Want… Welke bikini past perfect bij mij?

Appel figuurAppelfiguur-bikini

Welke bikini past perfect bij mij? Wanneer je een appel figuur hebt zijn je benen slank, heb je bijna geen taille en heb je brede schouders en grote borsten. Meestal heb je klein een buikje. Met het appel figuur kun je het beste een bikini kiezen die goeie ondersteuning geeft aan je borsten, zodat die perfect uit komen. Daarnaast kun je ook eens voor een tankini kiezen. Die verhult je buikje en staat fashionable.

Peer figuur

Met een peer figuur heb je een platte buik en smalle taille met brede heupen en volle benen. Het beste is om een bikini met print en/of kleurtjes te dragen. Een hoge en breed broekje hierbij ook handig om te dragen.

bikini-brede-heupen1

Welke bikini past perfect bij mij?

Recht figuur

Wanneer je een recht figuur hebt ben je meestal slank en heb je niet zoveel vorm. Ook wel atletisch genoemd. Je kunt hiervoor het beste een sportieve bikini dragen. Of kies een bikini met een tof printje, zo krijg je meer vorm. Een monokini is ook erg mooi bij dit figuur.

Zandloper figuur

Met dit figuur heb je een smalle taille en volle borsten en heupen. Een te gek figuur voor bikini’s! Je kunt elke bikini en/of badpak aan, dus kies voor een bikini model wat jou helemaal blij maakt. Alles mag en kan! 🙂

Hart figuurluli-fama-bikini-1

Met een hart figuur heb je volle armen, volle borsten, een buikje en brede schouders. Je benen, billen en heupen zijn slank. De beste bikini voor dit figuur is de beugelbikini. Zo is alles goed ondersteund. Leuk idee; combineer er een opvallend broekje bij.

Hippe bikini merken

Wat zijn nu dé hippe bikini merken van 2016? Moschino, Banana Moon, Pilyq, Kiini, Luli Fama, Marie Meili, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Maison Scotch, River Island enz. Keus genoeg!

Bron foto’s: Pilyq, Luli Fama

0 Comments

Leave a Comment