PINOK; damesmodezaak in high fashion

4384 Views 0 Comment
PINOK

Hoi geëerde bezoekers van Your Fashion Avenue! Het is alweer een tijd geleden dat ik een nieuw artikel heb geschreven. Vandaag wil ik jullie graag informeren over de nieuwe ontwikkelingen in mijn carrière. Momenteel heb ik het ontzettend druk met een nieuwe uitdaging. Vandaar dat het een tijd stil rondom YFA is geweest. Ik heb namelijk sinds 1 januari 2018 de dameskledingwinkel PINOK overgenomen. Mode & retail zijn mijn grote passies, zoals jullie weten. Een eigen dameskleding winkel is een droom die uitkomt!

PINOK; damesmodezaak in high fashion

PinokPINOK is gevestigd in hartje Venlo in een prachtig monumentaal gebouw en is een kledingwinkel met internationale en nationale modemerken, gericht op dames. Je vindt er exclusieve mode, schoenen en accessoires in het midden- tot hoogsegment, waaronder Baum und Pferdgarten, Closed, Dante6, Essentiel, Liebeskind, TRVL dress en Zenggi.

 

Onbeperkte service

Stuk voor stuk labels in high fashion met kledingstukken naar de laatste trends en daarnaast mooie essentials in kleding, schoenen en accessoires. Items die in je dagelijkse garderobe niet mogen missen. Wij zijn voortdurend op zoek naar pure, stijlvolle en vernieuwende items van hoogwaardige kwaliteit. Onbeperkte service staat bij PINOK voorop.

Duurzaamheid

Duurzaam pinok met O my bagDaarnaast hecht ik veel waarde aan duurzaamheid en hebben we sinds januari 2018 drie sustainable merken als O my bag, A beautiful story en Alchemist in ons assortiment. Pinok biedt slow fashion. Meer kwaliteit, minder verspilling. Daarmee investeer je in duurzaamheid, hoge kwaliteitskleding én kun je seizoenen plezier van je mode items hebben. Elke stap in duurzaamheid telt en het is belangrijk om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

Multi channel strategie

PinokAnno 2018 is het belangrijk om ook online zichtbaar te zijn. Vandaar dat PINOK sinds 2018 is uitgebreid met een webwinkel. Een digitale etalage waar je ook een groot deel van het assortiment terug kunt vinden.

PINOK & bloggen

Uiteraard heb ik bloggen altijd met veel liefde gedaan. Echter is het met deze nieuwe stap in mijn leven niet meer mogelijk om wekelijks voor nieuwe artikelen te zorgen. Hopende op jullie begrip. Toch ga ik in 2019 weer voor nieuwe, inspirerende posts zorgen! Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden naar PINOK? Ik verwijs jullie graag door naar de webwinkel om het prachtige assortiment, met veel liefde en zorg samengesteld, te bekijken.

Lieve groet,

 

Chantal Janssen

0 Comments

Leave a Comment