Schoenen trends lente/zomer 2017

4090 Views 2 Comments
schoenen trends lente/zomer 2017

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe mode trends! Zo ook in de schoenen trends lente/zomer 2017! We gaan van comfi instappers naar amazing high heels. Riempjes, details en nog veel meer… Ontdek de allernieuwste trends!

Schoenen trends lente/zomer 2017

Velvet schoenen!
schoenen trends lente/zomer 2017

Yess! De velvet look blijft nog even!! Zowel mooie high heels als sporty sneakers gaan we deze zomer en lente zeker in de coolste fluwelen stofjes zien. Hoe mooi staan die geweldige high heels met bruine benen!

schoenen trends lente/zomer 2017

Buggle style

De riempjes trend zien we niet alleen op de biker boots, maar ook op ballerina’s. Isabele Marrant heeft ons met haar wintercollectie geïnspireerd in stoere bikers verrijkt met riempjes. De riempjes op de ballerina’s hebben we te danken aan het hippe merkje Miu Miu. YESS!

schoenen trends lente/zomer 2017

Keeping sporty with my flip flops

De sportieve slippers hebben we afgelopen zomer al veel in het straatbeeld gespot. Modellen droegen de welbekende badslippers van Adidas zelfs met Adidas sokken. Ja echt, sokken met slippers is nu dus in! Durf jij? Eerlijk gezegd moet ik hier zelf nog even aan wennen! 😉 De flip flops krijgen dit seizoen een vrouwelijkere toevoeging. Denk dan aan sierlijke stoffen en details.

schoenen trends lente/zomer 2017

Metallic is going on and on and on..

YAAY! Die leuke metallic trend blijft nog steeds terug komen. Niet alleen in de kleren, accessoires en tassen, maar ook in de schoenen blijft die glimmende stof nog even. Love it! Ondanks dat de schoenen opvallend zullen zijn kun je ze met veel fashion items combineren. Denk aan een ripped jeans, denim kokerrok of een chique pantalon.

It’s all about the details

schoenen trends lente/zomer 2017

Net zoals die hippe sneakers van Gucci zijn veel schoenen versierd met luxe en opvallende details. De schoenen mogen dit jaar gepimpt worden. Doe eens gek en maak van je oude sneakers gloednieuwe, hippe en trendy shoes!

schoenen trends lente/zomer 2017

Instapstapstap

Met deze leukerds mag je veel meters maken dit voorjaar. Dé instappers zijn mooie platte muiltjes en zijn o-ver-al te vinden! Ze zitten heerlijk en lopen lekker. Daarnaast hebben ze een chique uitstraling en staan super vrouwelijk.

Benieuwd naar nog meer gave mode musthaves? Lees dan snel meer fashion trends bij fashion blog Your Fashion Avenue!

Fotobronnen: Uitgelichte foto: Your Fashion Avenue, foto 1 t/m 6 Pinterest

 

2 Comments

Leave a Comment