Carnaval trends 2017

3151 Views 1 Comment
carnaval trends

Yay! We tikken bijna 24 feb. aan. Carnaval is coming. (Of hoe wij het in Venlo zeggen: vastelaovend) Als Venloos meadje kan ik dit fantastische feest natuurlijk niet overslaan. Ik vind het super om samen met mijn twee zoontjes te vieren, maar ik ga ook alleen met mijn lief feesten! Carnaval is in het zuiden van ons land erg geliefd en iedereen wil het allergaafste kostuum. Vandaag dé carnaval trends van 2017!

Carnaval trends

Tegenwoordig is iedereen al weken vóórdat het carnavalsfeest los barst druk bezig om een waanzinnig kostuum te scoren. Natuurlijk wil je graag iets origineels en wat echt bij je eigen stijl past. In 2017 zijn er weer een aantal nieuwe carnaval trends opgedoken. Lees ze allemaal!

carnaval trends

90’s Raving Hipster

In de 90’s zag je veel crop tops, korte broekjes en heuptasjes. Kortom hipster kleren. Tegenwoordig is deze kledingstijl weer helemaal hot en dat is goed terug te zien in de carnavals kleding voor 2017. Compleet met haarspeldjes in felle kleuren, vlechtjes en hoge plateauzolen!

Matching suitscarnaval trends

Veel heren gaan tijdens carnaval voor een matching suit. Een modieus kostuum mét natuurlijk een hip printje. Je kan het zo gek niet verzinnen. Van Badman print tot tientallen visjes op het kostuum. Super leuk vind ik dit!

carnaval trendsGeometry

De geometrische vormen zijn sinds 2015 heel veel terug te vinden in interieurs. Deze strakke lijnen, vlakken en vormen zijn tegenwoordig ook volop terug te vinden in carnavalskostuums en maskers!

carnaval trendsBont

Deze carnaval kiezen veel fashionista’s voor een mooi kostuum met bont. Gelukkig hoeven lieve beestjes hun vacht niet af te staan, want de kostuums zijn allemaal gemaakt van imitatiebont.

Mijn carnavals outfit

Zelf heb ik een fcarnaval trendsantastisch kostuum bij de uitgebreide carnavalssite van compleetverkleed.nl mogen uitzoeken. Heb je zelf nog een pakje op de valreep nodig? Hier vind je super mooie en heeel veel kostuums! Echt een aanrader.

Zelf heb ik gekozen voor een kleurig skeletpak en toffe lichtgrijze pruik met rode dipdye! Ik hou van een stoere stijl met vrouwelijke twist en dit toffe pakje past er perfect bij. Mijn gezicht wordt natuurlijk geschminkt en dan ben ik helemaal carnaval-proof!

Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd of jullie zelf ook gaan carnavallen? En wat jij tijdens deze carnaval draagt! Laat het mcarnaval trendse weten in de comments!

Ben je benieuwd naar nog meer trends? Op mijn blog lees je de allerlaatste en tofste fashion trends. Of blijf op de hoogte van meer lifestyle weetjes!

Fotobronnen: Uitgelichte foto: Your Fashion Avenue, foto 1 t/m 4: Pinterest, foto 5 en 6: Your Fashion Avenue

1 Comments
  • Bianca

    Beantwoorden

    Leuk artikel 🙂 Het wordt hier niet echt gevierd helaas, jammer want de 90’s trend lijkt me wel wat voor carnaval ^^

Leave a Comment