Hotspots Amsterdam winkels!

2248 Views 0 Comment
hotspotsamsterdamwinkels

Een week geleden bezocht ik samen met m’n vriendinnetjes Amsterdam! Het is elke keer een feestje om deze wereldstad te bezoeken. Maar er liggen te veel winkels om op één dag te zien! Het leek me daarom leuk om mijn favo winkels op een rijtje te zetten. Er liggen namelijk veel hotspots buiten de Kalverstraat die je gewoon niet mag missen! Dus: wat zijn de hotspots Amsterdam winkels? Dat zetten wij vandaag voor jou op een rijtje!

gesponnen suikerGesponnen suiker

Dit is een populaire kledingwinkel waar dames zich graag storten op de wisselende kleding collecties. Gesponnen Suiker biedt betaalbare mode musthaves aan, ingespeeld op de allerlaatste trends. Ook kun je er accessoires scoren, zoals sieraden en tassen.

 


KOHotspots Amsterdam winkelsHotspots Amsterdam winkels

De naam Ko is kort en krachtig, maar het assortiment groot en gevarieerd. Deze winkel staat voor mode & designartikelen in alle soorten en prijsklassen. Van interieurartikelen als lampen, plaids en serviezen, tot mode en accessoires als tassen, sieraden, horloges. Ze hebben zelfs boeken, food en babyartikelen in hun assortiment. Een bezoekje waard!

 

OBJETobjet fb

OBJET is een inspirerende winkel met een steeds wisselende mix van mode musthaves (vrouwen), tassen, sieraden, cadeau artikelen en bijzondere woonaccessoires.

Forever 21 Forever-1

Forever 21 blijft een bezoekje waard als je in Adam bent. Deze internationale keten zit maar op een paar plekken in Nederland en je vindt er fashion items in de hipste fashion trends. Fijn voordeel: ze hanteren leuke prijsjes! Heel fijn voor alle fashionista’s. Deze kledingwinkel heeft een vrouwen- en mannenassortiment. Heb je geen tijd om naar Amsterdam af te reizen? Bezoek dan Forever 21 online! Met de volgende link in mijn fashion blog kun je profiteren van een fijne korting bij Forever 21 en Omoda. Bij Omoda shop ik vaak mijn schoenen. Je hebt hier de gaafste merken en een ruim assortiment.

 

jatsHotspots Amsterdam winkels: Johnny at the spot

Johny at the spot is een gevarieerde winkel met accessoires voor in de keuken, lifestyle artikelen, schattige potjes voor de in de tuin en je kunt ook gave cadeautjes kopen. Daarnaast hebben ze ook een klein assortiment aan schoenen in de laatste fashion trends.

Mipacha Cuzco Amsterdamhotspotsamsterdamwinkelsmipacha adma

We sluiten af met Mipacha, want deze hotspot mogen we gewoon niet vergeten! 😉 Mipacha is opgestart in Cuzco, het hart van Peru. Hier worden de schoenen handgemaakt door de lokale bevolking en geïnspireerd op de cultuur en het landschap van Peru. Ook ontwerpen ze tassen en armbanden. Super gaaf! Laat deze winkel dus niet aan je voorbij gaan.

Hopelijk hebben jullie wat aan bovenstaande hotspots en kunnen jullie hier net zo van genieten als mij wanneer je in Amsterdam bent. Wij sloten de dag af met een drankje: cheers!

hotspotsamsterdamwinkels

Fotobronnen hotspots Amsterdam winkels:foto 1: Gesponnen suiker, foto 2 & 3: Your Fashion Avenue, foto 4: Facebook OBJET, foto 5: Shopping nieuws, fot0 6: Johnny at the spot, foto 7: Mipacha, foto 8 en 9: Your Fashion Avenue, uitgelichte foto: Your Fashion Avenue.

0 Comments

Leave a Comment