Wegdromen met koptelefoon van Sudio Regent…

3601 Views 8 Comments
koptelefoon

Koptelefoons! Je vindt ze in alle soorten en maten. Als muziekliefhebber vind ik een koptelefoon op sommige momenten heel handig. Bij de koptelefoon keuze let ik zowel op geluidskwaliteit als design! In het verleden maakte ik nog vaak gebruik van oordopjes, maar tegenwoordig draag ik het allerliefst mijn Sudio Regent design hoofdtelefoon. Deze heeft een super mooi design én een helder geluid.

koptelefoonSudio Regent koptelefoon

Heb jij al een koptelefoon voor je vakantie gescoord? Of voor dagelijks gebruik? In dit artikel informeer ik je over de verschillen tussen oordopjes en koptelefoons en vertel meer over het mooie merk Sudio Sweden. Zelf maak ik namelijk gebruik van een Sudio Regent koptelefoon. Door het mooie minimalistische uiterlijk en de toffe verschillende caps in veren of marmer printjes is deze een lust voor het oog. Het is een extra accessoire voor in je dagelijks leven en het oog wil natuurlijk ook wat! Als je het geluid vergelijkt met andere design koptelefoons in deze prijsklasse dan is dit een mooi, helder geluid. Tevens zorgt de bluetooth optie voor vrijheid!

Waarom is kwaliteit zo belangrijk?

Soms vind ik het heerlijk om me even helemaal af te sluiten van de wereld om me heen. Bijvoorbeeld in de trein onderweg naar een opdracht, in het park als de jongens in de speeltuin spelen, lekker op de bank of tijdens een vakantie aan het strand. Ik luister dan het allerliefst naar mijn favo muziek! Ook mijn 2 zoontjes maken graag gebruik van een koptelefoon om youtube filmpjes op de Ipad te bekijken.

koptelefoonOn ear koptelefoon, over ear hoofdtelefoon of oordopjes?

Ga je voor een koptelefoon over of op het oor? Een hoofdtelefoon over het oor omsluit de oorkussens volledig en zorgt ervoor dat je geen omgevingsgeluiden hoort. Nadeel is de hoge aanschafprijs. Bij een on ear oftewel koptelefoon waar de oorkussens op het oor worden gedragen maak je omgevingsgeluiden wel mee, echter hoor je ze maar heel lichtjes. De Sudio Regent is een on ear koptelefoon. Door het compacte design zijn ze gemakkelijker mee te nemen! Voor mij persoonlijk een echte pré, want ik gebruik ze ook veel tijdens het reizen. De prijs van een on ear koptelefoon ligt hoger dan oordopjes, maar de kwaliteit van het geluid is stukken beter. Heeeeel belangrijk, want ik wil wel echt kunnen genieten van het geluid!

koptelefoonWil jij zelf ook zo’n gave Sudio Regent hoofdtelefoon aanschaffen? Ik mag jullie 15 procent korting aanbieden! Gebruik voor deze aanbieding de kortingscode YOURFASHIONAVENUE.

Wil je meer lifestyle artikelen lezen dan verwijs ik je graag verder naar mijn lifestyle blog. Lees fashion facts in mijn fashion blog en ontdek alles omtrent beauty in mijn beauty blog!

8 Comments
 • Jannike

  Beantwoorden

  Deze koptelefoon ziet er inderdaad heel mooi uit! Zelf draag ik meestal oordopjes, omdat die handig zijn met bellen onderweg.

 • .Kreanimo

  Beantwoorden

  Heel cool!
  Ik loop daar zelf niet meer rond, maar voor de liefhebbers zeker stijlvol!

 • Danella

  Beantwoorden

  Mooie koptelefoon en heel handig dat je de caps kunt verwisselen!

 • Jill

  Beantwoorden

  Ziet er erg mooi uit, vooral die marmer effect erin. Helaas ben en blijf ik Bose fan, dus zal dit niet snel halen.

 • Grace

  Beantwoorden

  Wat een mooie koptelefoon. Ik ben zelf ook echt een koptelefoon persoon en oordopjes vind ik dus helemaal niets.

 • Merel

  Beantwoorden

  Heel mooi. Zou zelf voor de veertjes gaan. En je kan maar beter een goede koptelefoon halen, vind ik, die oordopjes gaan veel sneller stuk, goedkoop is echt duurkoop.

 • Miryam

  Beantwoorden

  Ziet er prachtig uit met dat marmer effect. Ik gebruik zelf oordopjes, maar dat is meer omdat ik er weinig gebruik v maak. Zou ik veel muziek luisteren of regelmatig headphone gebruiken, dan ziet deze er in ieder geval super uit!

 • Joandi Loes Tholen

  Beantwoorden

  Wauw die ziet er leuk uit! Heel leuk ook dat je de caps kan vervangen.. Gaaf zeg

Leave a Comment