Originele valentijnsdag uitjes!

1755 Views 3 Comments
valentijnsdag uitjes

Valentijnsdag is coming! 14 feb it is. Heb je nog geen idee wat je op valentijnsdag met jouw lover wil gaan doen? Uiteten, bioscoopje pakken of neem je een luxe hotelkamer in die ene mooie stad?! Wij geven je dé origineelste ideeën voor jouw perfecte date. De top 6 in valentijnsdag uitjes!

Roadtrip 

valentijnsdag uitjes

Stap in de auto en ga voor het avontuur. Blijf rijden. Zo ver tot je op een plek uitkomt waar je nooit bent geweest, waar niemand is en waar het uitzicht adembenemend is! Neem chocolade, champagne, aardbeien en een heleboel dekens mee. Geen vervelende mensen, geen tijd, gewoon samen met zijn tweeën. Perfect!

 

valentijnsdag uitjes

Home sweet home

Kook zijn lievelingseten of beter zelfs, ga samen koken! Dek de tafel met wat romantische extra’s. Dim het licht of zet overal kaarsjes neer. Romantische muziek op de achtergrond, ik zie het al helemaal voor me! Zorg er wel voor dat er verder niemand thuis is en dat het eten niet verbrandt… Have fun!

 

Ivalentijnsdag uitjesce, ice baby!

Het is lekker koud buiten. Picknicken gaat het nu zeker niet worden. Ga samen schaatsen! Ben je hier niet goed in? Maakt helemaal niet uit. Hij helpt je als je valt en zo kun je gelijk zijn handen vasthouden! Daarna warme chocomel drinken en lekker bij elkaar opwarmen. Succes gegarandeerd en zeker een goede derde plek in de top 6 valentijnsdag uitjes!

valentijnsdag uitjes

Wandeling

Maak een wandeling in het park of in het bos. Dit is een ideale manier om relaxed samen de middag door te komen. Ben je creatief? Bedenk een spel wat jullie samen kunnen doen of maak een speurtocht die eindigt op een romantische plek. Hiermee laat je zien dat je moeite voor hem wil doen en hij zal je er zeker voor belonen!

Dagje wellness

valentijnsdag uitjes

Boek een luxe arrangement voor twee bij een spa en laat je de he-le dag verwennen. Dit is een goede manier om samen te relaxen en is een van de beste valentijnsdag uitjes! Daarnaast zal hij zeker geen nee zeggen tegen een heerlijke massage, want tja, dat is wat mannen willen. Aan het einde van de dag zijn jullie zo ontspannen dat jullie vast nog energie hebben voor een leuke avond!

 

valentijnsdag uitjes

 Out of the box

Spreek samen af dat jullie iets voor elkaar gaan kopen waar je normaal niet aan zou denken. Dan heb ik het dus niet over een lieve kaart van Greetz of een oversized teddybeer! 😉 Neem de tijd om met iets geweldigs en origineels te komen voor de ander.

Benieuwd naar nog meer hotspots? Lees dan meer over de leukste hotspots in Amsterdam in mijn fashion blog!

Fotobronnen: uitgelichte foto: Your Fashion Avenue, overige foto’s: Pinterest

 

 

3 Comments
 • Susan

  Beantwoorden

  Goede tips!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Leuke post! Ik doe zelf niet aan Valentijnsdag, maar als ik deze leuke ideeën zie ga ik toch twijfelen. 😉

 • Anna Gerrie

  Beantwoorden

  Wat een leuke tips! Ik heb mijn vriend al een parfum gegeven en ‘m gezegd waar we leuk uit eten kunnen. Stille hints werken niet, dus ik zeg het maar gewoon, haha.

Leave a Comment