Dit zijn ze: dé voornemens 2017 top 10!

1758 Views 4 Comments
voornemens 2017

Ben jij al druk bezig om al je voornemens af te vinken? Ook ik heb dit jaar weer nieuwe voornemens bedacht. In deze blogpost vind je de top 10 aan voornemens 2017 en mijn persoonlijke voornemens!

Wat zijn voornemens?

Voornemens.. we kennen ze allemaal. Aan het begin van het jaar maak je een drietal persoonlijke doelen die je dat jaar wil gaan behalen. Het liefst roepen we onze voornemens meteen vol enthousiasme tegen iedereen uit. Maar houden we ons eraan? Ja misschien de eerste paar weken, daarna komt vaak het vertrouwde ritme weer terug (natuurlijk geldt dit niet voor iedereen). Ook ik heb er elk jaar weer moeite mee!

Top 10 beste voornemens voor 2017!

Vandaag dé beste voornemens 2017 top 10. Deze top 10 lijst wijkt niet veel af met die van 2016. Dit komt omdat uit onderzoek blijkt dat we er vaak halverwege het jaar mee stoppen. In het begin van het nieuwe jaar willen we het dan toch weer vol goede moed weer oppakken. Vaak blijven de voornemens van mensen daarom redelijk hetzelfde.

Top 10 voornemens 2017:voornemens voor 2017

 1. Meer tijd door brengen met familie
 2. Sporten
 3. Dieten – Kilo’s verliezen (oftewel, gezonder gaan eten)
 4. Stoppen met roken
 5. Ontstressen (ook heel erg belangrijk voor je gezondheid)
 6. Stop met drinken (heeel lastig :))
 7. Geen schulden meer
 8. Iets nieuws leren
 9. Altruïsme – iets teruggeven aan anderen
 10. Alles op orde krijgen

Mijn voornemens…

Ook ik heb dit jaar weer een aantal voornemens en daar ga ik weer vol power mee aan de slag! Ze wijken inderdaad wel niet veel af van de voornemens van vorig jaar. 😉 Toch vind ik er in de top 10 er een aantal tussen zitten waarvan ik al vooraf weet dat ik deze niet lang zal volhouden. Denk bijvoorbeeld aan ‘niet drinken’. Ik hou van een goed glas wijn in het weekend of op een feestje, dus dit voornemen is definitely een no go. Toppers zijn de mensen die het wel volhouden! Hierbij mijn top 3:

Nummer 1: Mvoornemens voor 2017eer sporten.. Ja, ook ik heb dit voornemen weer gemaakt. Ik vind het heerlijk om na een druk dagje werken lekker te gaan sporten. Even m’n hoofd leeg maken en daarna bruis ik van extra energie! Het is erg belangrijk voor zowel je lichaam, gezondheid en conditie. Het houdt je fit én in shape.

Nummer 2: Gezonder eten.. Eten doe ik graag, want het is zooo lekker. Ik ben een echte bourgondiër. Kan zo genieten van een lekker etentje of een nieuw bedacht recept. Lekker borrelen met een goed glas wijn en lekkere hapjes. Op zich gaat het gezond koken redelijk goed. Ik hou van lekker en gezond eten. Maar vooral de snack momenten zijn bij mij errug veel en fruit skip ik nog te vaak. Hier ga ik zeker wat mee doen, mijn vitamine C peil moet omhoog!

Nummer 3: Iets nieuws leren. Dit voornemen zal voor mij NOOIT veranderen. Ik vind het super om me te blijven doorontwikkelen. Nu ben ik het boek ‘Sociale media strategie’ aan het lezen. Tevens lijkt mij het vloggen ook steeds leuker. Heb wel zin in een nieuwe uitdaging in 2017. Dus wie weet…

Jouw voornemens 2017?

Heb jij ook jouw voornemens voor 2017 gemaakt? Laat het me weten door een comment achter te laten. Ik ben benieeuwd! 🙂

Bronvermelding: uitgelichte foto Your Fashion Avenue, foto 2 Instagram AH, foto 3 Instagram Nike

Wil je meer leuke weetjes, fashion nieuws, fashion trends lezen? Klik dan hier

4 Comments
 • Mariska

  Beantwoorden

  Ik heb geen goede voornemens! Ben zelf van mening dat als je iets wilt veranderen, je het altijd kunt doen ongeacht de tijd 🙂

 • Julia

  Beantwoorden

  Zoals elk jaar weer heb ik ook weer de voornemens: meer sporten en gezonder eten.. tot nu toe gaat het me goed af! Leuk om zo’n lijst eens te zien ??

  Liefs xx Julia

 • MissFrenchy

  Beantwoorden

  Goede voornemens, en knap dat je het bij 3 houdt 😉

 • Kirsty

  Beantwoorden

  Leuk om te lezen! Succes met je goede voornemens! Ik heb niet echt een goed voornemen, hoewel ik mij wel altijd voorhoud dat ik minder moet stressen haha.

Leave a Comment