Big fashion issue: sieraden 2017!

2245 Views 1 Comment
sieraden trends 2017

Wauwie! Blij verrast opende ik de prachtige sieradendoosjes van Jewellery by Sophie om mijn uitgekozen sieraden te bewonderen. Vandaag laat ik jullie deze juweeltjes zien. Helemaal on trend en super mooi. De eigenaresse Sophie de Regt heeft de sieraden zelf ontworpen en ze zijn handgemaakt. Iconische sieraden met authenticiteit! Kijk snel verder voor alle details én lees een handig overzicht van dé sieraden trends 2017! 

Dé 5 sieraden trends 2017

Hula hoops

Jewellery by Sophie heeft een waanzinnig mooie collectie en ik kon bijna niet kiezen. Alle sieraden zijn mooi! Maar omdat ik weer even iets compleet vernieuwends wilde koos ik voor de Hoops. Mooie vergulde oorringen in een vernieuwend design. Het zijn fijne licht gewichtjes en heel fijn om te dragen. Ideaal voor mij, want te zware oorbellen vind ik niet lekker zitten. Je kunt ze shoppen bij jewellerybysophie.nl

Deze 90’thies trends is weer helemaal hot. Herken jij ‘m ook? Ik had ze echt in alle vormen en maten! Zelfs de allergrootste oorringen! Hihi.. En nu mag het gewoon weer. Wel in een nieuw jasje met de dubbele hoop of de iets subtielere oorringen. Love it!

The bigger thsieraden trends 2017e better

Na de minimalistische trend (die natuurlijk absoluut nog een blijvertje is) mogen dit seizoen de oversized oorbellen weer shinen. Je ziet ze in diverse varianten. Bijvoorbeeld opvallende grote kruisjes met stenen bezet of de faux fine trend. Hier tot behoren oorbellen met grote stenen, blinkende ringen en glinsterende kettingen. Als fashionista mag je deze trend niet missen!

Dunne armbandjessieraden trends 2017

Dunne armbandjes in combinatie met een horloge of bangles zijn een echte fashion hit! Je ziet de armbanden in gouden, zilveren en rose kleurige varianten. Van kleine zilveren armbandjes tot bangles en leren/koorden armbandjes. Jewellery by Sophie heeft talloze prachtige varianten in haar segment! High end sieraden verrijkt met mooie stenen en andere applicaties. De armbandjes op de foto zijn super betaalbaar en ideaal om je luxere armbandjes mee af te stijlen.

Multi layered

De layering trend met dunne kettinkjes is here to stay. De dunne kettinkjes vind je in alle geuren en kleuren terug bij Jewellery by Sophie, mix match je eigen creatie!

Chokers

Tot slotte de choker trend. Afgelopen seizoen is deze trend losgebarsten en gaat voorlopig zeker niet verdwijnen!

1 Comments

Leave a Comment