Time of the year! Hoe draag je een kersttrui?

3665 Views 2 Comments
hoe draag je een kersttrui

hoe draag je een kersttruiDe mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken.. IT IS CHRISTMAS! En daar horen natuurlijk de foute kersttruien bij, maar hoe draag je een kersttrui? In de winter heeft iedereen die ene favo trui waar je niet op kunt wachten om weer aan te trekken! Toch heb je ook truien die net een verkeerde tekst hebben… Wat is jouw foute kerstlook?

The most wonderful time of the year

December… de maand van etentjes, feestelijke glamour outfits, gezelligheid énnn kersttruien. Deze kun je gewoon niet missen in december. Je ziet de opvallende en hilarische kersttruien overal! Ook bij celebrities spot je de leukste, apartste, grappigste en mooiste truien. Vooral in Amerika pakken ze altijd al royaal uit met kerst. WE LOVE IT!

‘Be naughty save santa the trip’hoe draag je een kersttrui

Ook ik heb een te gekke foute kersttrui weten te bemachtigen van Noisy May! De tekst ‘Be naughty save santa the trip’ maakt de fijn gebreide trui zo leuk. Natuurlijk kunnen de teksten gekker en nog meer in de kerstsferen. Het is geen trui die ik elke dag draag, maar wel een heeeel fijne trui om thuis cosy mee op de bank te relaxen. Toch kun je deze trui ook gebruiken voor een all-day look of als je naar een leuke kerstmarkt gaat, haha! Combineer de foute kersttrui met een mooie zwarte broek of een look-a-like leather pant en stoere biker laarsjes. Stijl af met gave bijpassende winter items (bijpassende muts en/of sjaal, handschoenen in tof printje enz) en je outfit is helemaal on point.

Maar.. Hoe draag je een kersttrui?

Hoe draag je nu eigenlijk een kersttrui? Je kunt alle kersttruien tof afstijlen met hippe winter items. Denk aan een leuke muts, lekkere dikke sjaal of handschoenen in een hip printje. Een mooie lange heren jas en sjaal er over heen en je bent snow proof! Of gebruik de trui voor thuis op de bank tijdens een filmpje kijken met een heerlijke mok warme chocomel. Maak je chill outfit dan af met een jogging broekje en die heerlijke pantoffels of fluffy sokken.

Foute kerstlook!

Wat is jouw foute kerstlook? Ik ben super benieuwd. Doe je ook mee aan de ludieke actie: jouw foute kerstlook voor een heel mooi doel? Check snel de mooie actie en verras ons met gave foto’s! Het kan niet gek genoeg. Voor iedere ingezonden foto wordt er 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds geschonken. Zo kunnen ouders, broertjes en zusjes samen zijn tijdens kerst op loopafstand van het ziekenhuis. Natuurlijk help ik daar graag aan mee! Jij toch ook?

Wil je graag meer outfit inspiratie op doen? Bekijk mijn outfitposts of bekijk meer fashion trends bij Your Fashion Avenue!

2 Comments
 • Janneke van den ham

  Beantwoorden

  Super leuk hoe je die kersttrui draagt met die leren broek! ?

  Ik heb zelf ook een kersttrui en die draag ik het liefste in de avond, heerlijk warm op de bank ?

  Liefs!

 • Marsha

  Beantwoorden

  Ik ben niet zo van de kerst truien, maar ik vind deze wel heel gaaf!

Leave a Comment